Skönhet

Brudsminkning som fungerar till vardags

I mitt förra inlägg nämnde jag att jag gillar att varva naturliga sminkningar med mer färgstarka looker. Här är ett exempel på det förstnämnda, en supernaturlig sminkning som tar ingen tid alls att göra. Den funkar både som vardagssminkning och som brudsminkning.

Den här sminkningen gjorde jag i somras när jag tog fram förslag på brudsminkning till en brud som inte använder så mycket smink till vardags. Hon ville inte ha så stark sminkning på sin bröllopsdag, så jag tog fram några förslag på naturliga brudsminkningar. Det här var det mest naturliga av de olika förslagen.

naturlig brudsminkning

Fokus ligger på huden, med mycket lyster och lätt rosiga kinder. Jag har använt en lätt foundation från Lumene, Invisible Illumination Instant Glow Beauty Serum. Jag har också värmt upp hudtonen med lite flytande bronzer, också från Lumene. På ögonen har jag bara mascara och en ljusbrun, skimrig krämögonskugga från Trinny London. På läpparna har jag bara ett genomskinligt läppglans.

I slutändan valde bruden en lite mer “sminkad” look, men jag tycker ändå att det här är en fin brudsminkning. Perfekt för den brud som är ovan vid smink men ändå vill göra något extra på sin bröllopsdag. Eller kanske bara vill låta klänningen eller buketten stå i fokus.

naturlig brudsminkning

Det här är för övrigt min go-to-vardagssminkning när jag har bråttom. Dvs ungefär varje dag den här tiden på året, när det är i princip omöjligt att ta sig upp ur sängen på morgonen.

Inlägget Brudsminkning som fungerar till vardags dök först upp på Therese.


Therese
Therese
Utbildad makeupartist med ett hjärta som klappar hårt för smink i alla dess former.

Utbildad makeupartist med ett hjärta som klappar hårt för smink i alla dess former.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

close

Gillar du A Beautiful Escape? Följ och dela gärna. :)