Boxycharm,  Celestial Storm,  Celestial Thunder,  Dominique Cosmetics,  Makeup,  Ögonskuggor

Celestial Thunder från Dominique Cosmetics

Medan Jaclyn Hills första egna produktlansering floppade totalt har andra influencers lyckats riktigt bra med sina egna sminkprodukter. Christen Dominique är en av dem. Jag har äntligen fått vantarna på en av hennes ögonpaletter!

Tidigare har Dominique Cosmetics bara släppt paletter med mera neutrala nyanser, men den här paletten är en rejäl färgklick. Titta bara!

Större delen av skuggorna är matta – närmare bestämt 5 av 8. En av de icke-matta skuggorna är en sk. layering-skugga som med fördel pressas ovanpå en annan skugga, eller en ögonpenna exempelvis.

Det är ju ingen typisk resepalett, det kan vi ju konstatera rätt omgående. Storleksmässigt är den platt och behändig med spegel i locket, men nyansutbudet är ju något begränsat. Däremot är det ju en perfekt palett att ta med som ett extra festligt komplement. Om du gillar att leka med färger, dvs.

Idag ska jag testa paletten, så jag återkommer med bild på resultatet. Stay tuned!

Jag har fått med den här paletten i en Boxycharm-box. Enligt infon i den kostar paletten $35. Däremot kan jag inte hitta den på nätet (än?). Efter lite efterforskningar har jag hittat en systerpalett till Celestial Thunder – Celestial Storm.
Den verkar innehålla samtliga nyanser från den här paletten, plus några till (12 ögonskuggor totalt). Priset ligger på 420 kronor och du kan köpa den från BeautyBay (se länk ovan).

Inlägget Celestial Thunder från Dominique Cosmetics dök först upp på Camilla.

Camilla
Camilla
Sminknörd redan i livmodern, på ständig jakt efter de perfekta basprodukterna för oss över 40, alltid sugen på fynd.

Sminknörd redan i livmodern, på ständig jakt efter de perfekta basprodukterna för oss över 40, alltid sugen på fynd.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

close

Gillar du A Beautiful Escape? Följ och dela gärna. :)