Bodylotion,  Kroppsvård

Senaste inköpet: Soap & Glory

Det var ett tag sedan Soap & Glory kom till Sverige, men det var alldeles nyligt som jag hittade märket i butik i min lilla pluttstad. Självklart kunde jag inte motstå min favoritdoft som body lotion.

Soap & Glorys The Righteous Butter är en helt underbar doft, som jag tidigare bara har haft i body butter-form. Nu råkar jag tycka om känslan av body butters, men det är ju onekligen meckigare att skopa upp ur en burk än att pumpa lotion ur en flaska.

Jag ska nämna att, för att vara en body lotion är den rätt rejäl och krämig. Inte så den kladdar som en body butter, men det är ingen lättviktare heller. Det kan innehållet möjligtvis skvallra om: sheasmör, mandelolja, aloe vera, glycerin, nyponolja och E-vitamin. Ett gäng återfuktande och närande hjältar.

Och doften då? Det är ju väldigt individuellt vad som faller oss i smaken. Jag är svag för söta dofter med en liten extra twist. Inte nödvändigtvis godisdofter dock. Och The Righteous Butter hamnar mera åt det blommigt söta hållet med ros och bergamott. Då ska jag även nämna att jag normalt inte är förtjust i rosdofter. Alls. Överhuvudtaget.

Använder du Soap & Glorys kroppsprodukter kan du hoppa över parfym. Allra helst om du smörjer in dig med deras body butters eller lotions. Då får du en alldeles lagom väldoft som ger dig små puffar av välbehag under dagen.

The Righteous Butter Body Lotion innehåller hela 500 ml produkt, kostar 139 kr och kan köpas här.

Camilla
Camilla
Sminknörd redan i livmodern, på ständig jakt efter de perfekta basprodukterna för oss över 40, alltid sugen på fynd.

Sminknörd redan i livmodern, på ständig jakt efter de perfekta basprodukterna för oss över 40, alltid sugen på fynd.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

close

Gillar du A Beautiful Escape? Följ och dela gärna. :)