Budget,  Hilde,  Hudvård,  Lyx,  Skincity Skincare,  ZO Skin Health

Skincity Skincare!

Skincity Skincare, dagen jag aldrig trodde skulle komma, den kom med riktigt bra produkter till bra pris. Jag har vanligtvis blivit placerad i lyxfacket, men sanningen är att jag varit i salongsfacket. Med salongsfacket menar jag produkter som används och säljs av de som har kunnskapen; hudvårdsterapeuter!

Skincity Skincare

The Ordinary till exempel är för mig just det, ordinary. Jag söker extraordinary, ingte så mycket mer och absolut inget mindre. Här spelar såklart in antalet produkter och antalet märken jag testat in. Hade jag bara testat två märken, då går kanske The Ordinary hem. Har man testat 256 märken, då blir det lätt en i mängden med sämre konsistens, dålig förpackningen eller en illa maskerad produktdoft.

Nu har jag hittat något som borde funka för de flesta, även om 475 märken har testats. Skincity Skincare går hem hos mig pga effekten, men kanske inte så mycket pga ingen lyxig doft eller überlyxig förpackningen. Är vi ärliga mot oss själva är det innehållet som gäller, inte doft, förpackning eller lågt pris.

Personligen måste inte bra hudvård vara dyr. Jag älskade och använde tex Paula’s Choice länge. Inte sjukt dyrt, men ändå mycket effektivt. Att jag skulle hitta något jag tyckte bättre om till en billigare peng trodde jag absolut inte. Med handen på hjärtat är jag jättenöjd med Skincity Skincare. Om jag kan bli mer imponerad över Skincity Skincare än jag var med storfavoriten ZO Skin Health återstår att se. Mer om Skincity Skincare kommer snart.

Har du testat Skincity Skincare? Vad tycker du, och har du sett något resultat? Vilken är din favoritprodukt? Jag är bra nyfiken av mig så berätta gärna! När det kommer till hudvård och individuell anpassning, är det såklart A och O. Jag har fått meddelanden från andra som testar att en eller flera produkter korvar sig, jag upplever inget så alls. Jag såklart hittat favoriter som utmärker sig, men dessa får du som sagt läsa om en annan gång.

Inlägget Skincity Skincare! dök först upp på Hilde.


Hilde
Hilde
Gravt hudvårdsintresserad norska med ett förflutet som frisör, nagelterapeut och med en förkärlek för läppstift i glada färger.

Gravt hudvårdsintresserad norska med ett förflutet som frisör, nagelterapeut och med en förkärlek för läppstift i glada färger.

4 kommentarer

 • TF-fanet

  Neä, har inte testat något och planerar inte att göra det heller. Mest pga att jag har nischat mig, samt undviker silikoner i hudvården då huden verkligen inte gillar det. Men va kul att det är så bra produkter på dig!!! Jag har upptäckt att jag har en gräns när det gäller doft. Förpackningen bryr jag mig inte om heller, kul om den är fin och gör kanske att man vid första ögonkastet blir nyfiken att googla mer om märket. Men inget som i slutändan spelar roll när man ska trycka på köp-knappen.
  Sedan sist har jag gått helt in i small-batch märken, med högt naturligt innehåll och roligt om det är hållbart skördande av råvarorna…när det gäller hudvård! I smink väg har det icke hänt så mycket, hehe…Tom Ford i foundation och lite överallt, spanar in Dior varje kollektion, Chantecaille Polarbear palette gör mig lycklig varje gång, köpt Pur ögonskuggor och CND på naglarna…så same same! 😀
  Kul att du börjat blogga igen! Så kul!!!

  • Hilde

   Men vad kul att du hittat något som funkar för dig. Du letade ju bra länge kommer jag ihåg.

   Just makeup är lite lättare att variera tycker jag, med det blir såklart lättare att ta till märken man brukar vara nöjd med

   • TF-fanet

    Håller med när det gäller smink! Dock tycker jag fortfarande att det är svårt att hitta nya foundation som funkar både i färg och inte ser torr ut på huden. Min senaste är en kudd-foundation från Tom Ford (erkänn att du är förvånad!!?!). Den ger bra täckning, fungerar som concealer (jag är mer blå-glåmig än ha mörka ringar), ser bra ut även efter många timmar och fungerar med min oljiga hudvårdsbas (balm). Så jag har hittat en ny favorit, efter testat foundation för det vilda!!
    Hehe, letar fortfarande efter hudvårdsprodukter som gör att man känner Wow. Har sprungit på en del bra produkter, på senare tid några riktigt bra grejer och många har varit nja eller inte fungerat alls med huden…min hud är lika svår som alltid. 😀 Känsligheten mot ricinolja har blivit värre på senare tid, så nu är det nolltolerans i alla produkter.
    Har precis hittat två produkter som kanske kan få Wow-stämpel, men de måste långköras innan de får titeln!. Har dock hittat en wow-produkt: en mist som känns som en fuktmist troligtvis känns för alla andra. 🙂 Dessvärre är den inte billig, så den används smart! 😛
    Men överlag är min hud väldigt mycket bättre, den både känns och ser bättre ut än innan. Så jag är förtjust i denna delen av hudvårdsdjungeln! 🙂

    • Hilde

     Haha, ja en foundation från TF var otippad 😀 Men jättekul att du hittat en ny favorit. Nu blev jag jättenyfiken på misten? Wow produkter är alltid himla kul.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

close

Gillar du A Beautiful Escape? Följ och dela gärna. :)