Camilla,  Instagram,  Youtube

Välkommen – nytt men ändå samma!

Ny blogg, nytt namn men samma jag. Camelliss har gått i graven och mitt riktiga namn Camilla har tagit över. Har du följt min blogg tidigare kommer du känna igen dig. Jag älskar smink och jag älskar att fynda.

Jag har haft bloggpaus sedan april i år, men har fortsatt min närvaro på Instagram. Det var välbehövligt att ta ett steg åt sidan och fundera över hur jag vill fortsätta. Att jag ville fortsätta var det aldrig någon fråga om. Bloggandet har gett mig så mycket, både i form av nya fina vänner och en hel uppsjö av kunskaper. Det är här min passion ligger och självklart ska jag fortsätta förvalta det.

Så vad kan du vänta dig av mig nu? Som jag skrev ovan – smink och fynd i första hand. Youtube-videor där jag visar sminkningar, testar nya produkter och recenserar beprövade produkter.

Nu är jag taggad som få att komma igång igen. Så välkommen hit! Hoppas att du vill fortsätta följa mig och mina bloggkollegor Therese och Hilde!

Camilla
Camilla
Sminknörd redan i livmodern, på ständig jakt efter de perfekta basprodukterna för oss över 40, alltid sugen på fynd.

Sminknörd redan i livmodern, på ständig jakt efter de perfekta basprodukterna för oss över 40, alltid sugen på fynd.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

close

Gillar du A Beautiful Escape? Följ och dela gärna. :)