Makeup,  Skönhet,  Therese

Välkommen till A Beautiful Escape!

Hej kära vänner, det var ett tag sedan! Eller ja, vissa av er kanske aldrig har sett mig förut. Jag ska ta och presentera mig lite snabbt. Jag heter Therese och kommer att vara en av tre bloggare här på A Beautiful Escape. De andra två är Hilde och Camilla.

A Beautiful Escape må vara rykande färskt, men jag har bloggat om skönhet sedan 2013. Först på egen domän under namnet Culture of Makeup, och sedan på Daisy Beautys bloggportal. I somras bestämde jag mig för att ta en paus från bloggandet och fokusera på annat, bland annat det här lilla knytet:

Men nu har jag börjat på ny bloggkula tillsammans med Hilde och Camilla här på A Beautiful Escape, och det känns jätteroligt! Jag har upptäckt en massa fina sminkprodukter sedan jag slutade blogga, och jag kan ha pratat hål i öronen på mina stackars arbetskamrater om smink, så jag tror det är dags för mig att få ett utlopp för sminkintresset igen. Jag har utan tvekan ett uppdämt behov av att prata och skriva om skönhet.

Här i mitt lilla hörn av bloggen kommer ni först och främst att hitta inlägg om smink, i synnerhet sminkningar. Jag gillar att varva naturliga, superenkla sminkningar (som ovan) med mer färgstarka eller glittriga looker (som nedan).

I min gamla blogg hade jag en ambition att kombinera skönhet med ett annat stort intresse, nämligen kultur. Jag gjorde bland annat en Halloween-serie med litterära gestalter. Jag har ingen sådan uttalad ambition längre, men bli inte förvånade om det dyker upp ett boktips eller liknande mellan varven. Hundbilder kan också förekomma, både här och på mitt Instagramkonto @cultureofmakeup. Men framför allt kommer ni att kunna förvänta er sminkbilder en masse!

Så, välkommen än en gång. Jag hoppas att du ska trivas här hos oss. Kolla gärna in Hildes och Camillas bloggar också, när du ändå är här!

Inlägget Välkommen till A Beautiful Escape! dök först upp på Therese.

Therese
Therese
Utbildad makeupartist med ett hjärta som klappar hårt för smink i alla dess former.

Utbildad makeupartist med ett hjärta som klappar hårt för smink i alla dess former.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

close

Gillar du A Beautiful Escape? Följ och dela gärna. :)