Nyheter,  Ögonskuggor

4 nya paletter

Ögonskuggspaletter är ju min absoluta favoritprodukt. Det finns inget som lockar så mycket som ett gäng samlade ögonskuggor som harmonierar med varandra. Jag skulle säga att jag samlar på paletter, även om jag rensar ut med mer eller mindre jämna mellanrum. Alla jag köper har inte samlingspotential, om vi säger så.

Nu är det väldigt länge sedan jag köpte smink överhuvudtaget. Inte för att jag får så många utskick, utan för att jag blev tvungen att prioritera annat. Och av den anledningen slutade jag hålla koll på smink på samma sätt som innan. Därför känner jag mig lite som ett barn i godisaffären när jag börjar sätta mig in igen. Alla dessa paletter! [infoga hearteyes]

Jag har tittat en hel del på Youtubers som visar upp nyheter och pratar om huruvida de känner ett intresse för dem eller inte. Ok, jag tittar främst på Angelica Nyqvist faktiskt. Jag har länge tänkt att jag ska göra något liknande – just för att jag inte köper så mycket smink längre, men ändå vill hänga med. Perfekt grej för det! Så idag ska jag visa fyra nya paletter och skriva lite om mina åsikter om dem.

URBAN DECAY NAKED ULTRAVIOLET PALETTE

Som jag har tappat intresset för Urban Decay de senaste åren! Jag som var ett die hard fan som köpte exakt allt de släppte, kosta vad det kosta ville. Jag blev dock lite sugen på just den här Naked-paletten. Varför de kör dessa färgglada varianter av Naked-paletterna är lite av den gåta däremot. Det säljer väl i och för sig, så varför inte? Jag köpte aldrig Cherry, Honey eller Reloaded. Men av någon anledning lockar den här mera än vad de gjorde.

Priset (550 kr) gör däremot att jag sansar mig och inte köper. Det är inte den dyraste paletten på marknaden, men den känns inte värd det priset. Så jag står över den av den anledningen. Jag hade garanterat köpt den om den var något billigare.

MELT COSMETICS SHE’S IN PARTIES EYESHADOW PALETTE

En gång i tiden köpte jag allt Melt Cosmetics släppte i ögonskuggsväg också. På den tiden släppte de “eyeshadow stacks” som var singelskuggor som fäste i varandra med magneter.

När de började med “riktiga” paletter hann jag aldrig på någon för de sålde slut på en halv sekund. Sedan släppte de Smoke Sessions-paletten och den gjorde mig lite mindre intresserad av företaget, tbh. De var bland de första att släppa “drogrelaterat” smink (UD hade faktiskt gjort det tidigare och säkert något annat märke, men det här var så tydligt drogliberalt) och det imponerade inte på mig, om vi säger så. Det är en helt annan diskussion dock. Sedan blev cannabis ungefär det hetaste på skönhetsmarknaden och till slut blev väl till och med jag härdad. Så kan det gå.

She’s in Parties är en sjukt fin palett, om du frågar mig. Jag hade garanterat köpt den också om det inte vore för det saftiga priset på $48.

LINDA HALLBERG COSMETICS INFINITY GLAM PALETTE

Nu till Sverige! Linda Hallberg Cosmetics släpper en ny Infinity-palett. Denna gång med 50/50 skimriga, matta skuggor. Lite mera glam, som sagt. Jag älskar nyanserna och har faktiskt klickat hem den här (jag står inte på någon presslista, nej – oavsett vad vissa vill påskina). Jag äger de andra två Infinity-paletterna och tänker att de kommer komplettera varandra fint. Jag saknar fortfarande en matt ljus (för min hudton) nyans i dem, så det hoppas jag kommer i framtiden.

Priset ligger på 399 kr, som känns lite mera överkomligt i och med att jag kan skicka efter inom Sveriges gränser och slipper dyr frakt/tull/fanochhansmoster.

GLOSSGODS X IDA KYLLERMAN TOUCH ME PALETTE

Vilken liten färgklick svenska Glossgods släpper i samarbete med influencern och makeup-artisten Ida Kyllerman (Spindelsven i SoMe). Det är inte en “one man show”-palett, men ett riktigt roligt komplement till mera neutrala paletter. Jag har inga ögonskuggspaletter sedan tidigare från Glossgods, men jag har testat flertalet andra produkter från märket och har inte blivit besviken en enda gång. Den här är på väg hem till mig, för jag kunde inte hålla mig – självklart klickade jag hem den. Otroligt nyfiken på hur den kommer prestera!

Priset är ingenting att orda om – 299 kronor. Som hittat, om du frågar mig. Den är för tillfället slutsåld, men på väg in igen inom kort. Håll ögonen öppna om du är sugen att införskaffa!

Har du klickat hem någon av de här paletterna, eller har du hittat någon annan pärla? Det behöver ju inte nödvändigtvis vara paletter – har du hittat något annat spännande är jag också all ears. 

Camilla

Camilla
Camilla
Sminknörd redan i livmodern, på ständig jakt efter de perfekta basprodukterna för oss över 40, alltid sugen på fynd.

Sminknörd redan i livmodern, på ständig jakt efter de perfekta basprodukterna för oss över 40, alltid sugen på fynd.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

close

Gillar du min blogg? Följ och dela gärna. :)