Favoriter,  Makeup,  Mascara,  Nyheter

Äntligen! Ny favoritmascara!

Som jag har letat efter en mascara som lever upp till storheten som är GOSH Rebel Eyes Mascara! Den är inte helt lätt att få tag på (den går att beställa på nätet, men ibland har vi ju mera bråttom än så). Nu har jag hittat en värdig ersättare, en ny favoritmascara. En som jag helt ärlig inte trodde skulle passa mig alls. Jag pratar om Idun Minerals nya mascara Liv All-in-one Mascara.

När jag målar mig med en mascara vill jag ha volym, böj och fin svärta. Det är det viktigaste för mig. Den får gärna separera bra också, men inte för bra för då förlorar den volymeffekten. Men det är en fin – suuuuperfin gräns – där, för jag är inte förtjust i kladdiga, klumpiga fransar. Jag har en förkärlek för böjda borstar som liksom följer formen på fransraden. De gör det lätt att komma åt i inre och yttre ögonvrån utan att kladda. Så då kanske du förstår varför jag kände mig ytterst skeptisk när jag öppnade Liv och hittade den här borsten.

Det framgår inte riktigt av bilden vilket omfång den här borsten har, men den ser verkligen rätt klumpig ut. Obs att alla “piggar” är lika stora, på bilden håller jag den tydligen lite snett så det ser ut att vara olika längd. Det är det alltså inte. Förutom längst fram på tippen, då.

Men låt dig inte luras! Den må se klumpig ut, den är spikrak och – beroende på preferens – ser rätt trist ut. Du går miste om en riktig godbit om du inte ger den en chans, dock. Skenet bedrar å det grövsta, skulle jag vilja påstå. Det blev, på riktigt, kärlek vid första mascarasvepet. Jag kände direkt att formula och borste var en match made in heaven.

Ibland måste jag testa en mascara flera gånger innan jag kan säga vad jag tycker om den. Vissa torkar till och blir fantastiska, medan andra aldrig riktigt lyfter. Och ibland – som i fallet med GOSH Rebel Eyes Mascara och nu även Liv från Idun – vet jag på en gång. En så kallad fullträff.

Inte världens bästa skärpa här, men resultatet syns ju ändå.

Jag är SÅ himla glad över att ha hittat en ny favoritmascara! Är du på jakt efter en mascara som liknar min kravlista, så kan jag varmt rekommendera. Priset ligger på 219 kr/12,5 ml. Klicka in dig här för att se närmaste återförsäljare om du vill känna och klämma i butik. Annars finns den att skicka efter på nätet, exempelvis på Lyko.

Camilla

Camilla
Camilla
Sminknörd redan i livmodern, på ständig jakt efter de perfekta basprodukterna för oss över 40, alltid sugen på fynd.

Sminknörd redan i livmodern, på ständig jakt efter de perfekta basprodukterna för oss över 40, alltid sugen på fynd.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

close

Gillar du min blogg? Följ och dela gärna. :)