FOTD,  Makeup,  Ögonskuggor,  Sminkning

FOTD – Nyårsaftonen

God fortsättning! Jag har tagit ledigt och har haft det lugnt och skönt över jul och nyår. Nu är det dock dags för nya tag! Jag är så peppad på det nya året och hoppas innerligt att det blir ett bra år. Först ut blir så klart sminket från nyårsaftonen.

Jag hade en guldfärgad topp på mig så jag ville hålla sminket lite ton-i-ton utan att vara alltför ”over the top” (hö hö). Jag hade redan bestämt att jag ville använda mig av Tati Beauty-paletten.

Jag höll mig till större delen till nyanserna i andra och fjärde kolumnen. Det var år och da’r sedan jag körde en regelrätt sotning, så det fick bli en beige/brun sotning med en guldig twist.

Istället för eyeliner la jag lite av den mattsvarta skuggan längs franslinjen (sabbades en aning av lösfrallorna). Apropå det vill jag höja ett varningens finger för just den mattsvarta skuggan i paletten. Nedfall deluxe! Jag var alldeles sotig efteråt! Jag har inte upplevt det med någon av de andra skuggorna i paletten, men den svarta verkar vara extra pudrig.

När hår och allt var färdigt såg jag ut så här:

Nu väntar Daisy Beauty Expo till helgen och därefter lite spännande förändringar för min del. Mer om det längre fram.

Camilla

Camilla
Camilla
Sminknörd redan i livmodern, på ständig jakt efter de perfekta basprodukterna för oss över 40, alltid sugen på fynd.

Sminknörd redan i livmodern, på ständig jakt efter de perfekta basprodukterna för oss över 40, alltid sugen på fynd.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

close

Gillar du min blogg? Följ och dela gärna. :)