Brynskugga,  Makeup,  Ögonbryn,  Puder,  Rouge

Godbitar från Palina

Om du har tittat på mina YouTube-videor har du kanske sett att jag använder ett puder och en mascara från svenska hudvård- och sminkmärket Palina. Jag älskar pudret hett och intensivt, mascaran är okej. Nu har jag även ett rouge, ett brynpuder och det hajpade Prowder från Palina att testa. Vi tittar lite närmare på dem!

Jag har Palina-rouget I Feel Pretty i nyansen Pure, brynskuggan Brush on Brow i nyansen Medium warm och Prowder Porous Minerals Transparent Powder med den patenterade ingrediensen Upsalite®.

Jag tycker om att rouget och brynskuggan har minimal förpackning. Det är i princip tillräckligt med förpackning för att täcka själva produkten. Mer behövs verkligen inte. Dessutom har de spegel i locket, vilket alltid uppskattas. Trots att förpackningarna är så pass lika varandra kan du lätt skilja dem från varandra i och med att produktnamnet står på locket.

I FEEL PRETTY (229 kr/3 g)

Pure är en nyans som ser ganska intetsägande ut i förpackningen men som är så fin på kinderna. Den ger den där perfekta naturliga rodnaden på mina kinder. En nyans som passar bra för dig som 1) har ljus hudton och 2) inte är så förtjust i rougelooken s.a.s., utan bara vill ha lite mera liv i basen. Alternativt till dig som gillar “no makeup”-makeup.

Det är inte så där pang!-pigmenterat så det är lätt att applicera och få en diskret look, men kan byggas för lite mera intensiv effekt. Finishen är inte helt matt utan har en hint av glow. Dock helt utan glitter eller skimmer.

BRUSH ON BROW (199 kr/3,2 g)

Jag gillar brynskuggor och hur de låter dig ha mera kontroll över resultatet. Pomador och brynpennor i all ära, men de kan ibland göra jobbet lite mera komplicerat. En brynskugga kan du extremt lätt ta bort med finger eller tops om du råkar göra en tabbe. Men med en bryngel över sitter den ändå hela dagen utan problem.

Jag var lite skeptisk till nyansen Medium Warm, för jag väntade mig en skugga som drar mot rött. Men den funkar så bra med min hårfärg. Bilder på skuggan in action kommer inom kort.

PROWDER (449 kr/10 g)

Prowder är ett finmalet mineralpuder med den patenterade ingrediensen Upsalite som ersätter de vanligt förekommande ingredienserna talk och silica. Det är ett poröst magnesiumkarbonat och beskrivs som en svamp som suger upp och kapslar in sebum utan lägga sig i fina linjer och utan att huden ser torr och fnasig ut. Det ska bli SÅ intressant att se hur min lite torrare hud funkar med det här pudret. Förutom Upsalite innehåller pudret även squalane som ska jobba mot fuktförlust. Så det borde funka även för oss med torr hud. Stayed tuned så får du veta hur det funkar på mig.

Blir du sugen att testa är rubrikerna länkade till Palinas egen webshop. Produkterna finns även att köpa på Lyko, Fina mig och utvalda salonger. Här kan du hitta närmaste salong som är återförsäljare.

Camilla

Camilla
Camilla
Sminknörd redan i livmodern, på ständig jakt efter de perfekta basprodukterna för oss över 40, alltid sugen på fynd.

Sminknörd redan i livmodern, på ständig jakt efter de perfekta basprodukterna för oss över 40, alltid sugen på fynd.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

close

Gillar du min blogg? Följ och dela gärna. :)