Första intrycket,  Sminkning,  Verktyg,  YouTube

Jag testar Tati Beauty Blendiful

Kan en influencer släppa egna produkter utan att det blir någon form av skandal? Det verkar inte så när allas vår Tati lyckas hamna i  skottgluggen för mängder av kritik mot sin senaste lansering Blendiful. Befogad sådan, då kunder har fått måndagsexemplar som gått sönder vid första tvätten. Min ABE-kollega Hilde är en av dem. Av den anledningen var jag lika delar nervös som ivrig att få testa min när den äntligen anlände.

Jag ville sätta den på prov och se om den kan funka med min typ av favoritprodukter. Och varför inte filma när jag gjorde det? För jag antar att du vill se den “in action”, höra mina första intryck och hur jag upplever att den är att jobba med. Plus, se resultatet med dina egna ögon så klart.

Den enda produkt jag använde, som normalt inte ingår i min sminkrutin, är en porminimerande primer. Och det enda jag gjorde som jag faktiskt inte hade planerat att göra, var att sminka mina ögon med Blendiful. Ögonskuggor, alltså. Det var… intressant. Jag tvättar den och visar resultatet efteråt också.

Vill du se hur det gick, varsågod att klicka på videon nedan. Den är lång, så ta dig en kopp te/ett glas vin/en skål med chips/whatever du vill – eller all of the above.

Camilla

Camilla
Camilla
Sminknörd redan i livmodern, på ständig jakt efter de perfekta basprodukterna för oss över 40, alltid sugen på fynd.

Sminknörd redan i livmodern, på ständig jakt efter de perfekta basprodukterna för oss över 40, alltid sugen på fynd.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

close

Gillar du min blogg? Följ och dela gärna. :)