Favoriter,  Hudvård,  Kroppsvård,  Makeup,  YouTube

Januarifavoriter 2020

Årets första favoriter har utsetts! Denna gång (och förmodligen även i framtiden) i videoform. Igår filmade jag och la upp en video på YouTube med mina januarifavoriter. Jag tycker att videoformatet passar lite bättre för favoriter, än vad blogginlägg gör – för min del. Jag vill gärna säga en del och det blir för tunga blogginlägg. Dessutom – i videoformat får du ju se både produkter och swatches, slutligt resultat och dylikt in action.

Jag har några saker jag vill påpeka innan du tittar på videon:

  1. Jag veeeet att det heter “outtakes” och inte “takeouts”. Take-out är något helt annat, I know. Du vet när du har lite för bråttom, är lite för mosig i hjärnan och sedan upptäcker ett fel när det är för sent för att rätta till och du skulle behöva göra om vissa delar av processen helt? Det var vad som hände och jag kände mest “orka bry sig”, men jag bryr ju mig och har väldiga problem med att låta det gå opåpekat. Så. Nu vet du. Det gäller introt, så nu är du beredd på det också.
  2. Jag nämner i videon att jag tänker lägga in före- och efterbilder på mina lashliftade fransar – och surprise, jag glömde bort det. Men du kan hitta det på min frans- och bryninstagram här: @camilla_lashandbrows.
  3. Jag nämner en del produkter som jag är osäker på om de finns kvar i sortimentet – jag har skrivit i inforutan under videon på YouTube om produkten finns att köpa eller inte. Nämner jag det om någon produkt, men inte har nämnt det i inforutan så hojta. Eventuellt kan det ha glömts bort. Mvh Guldfisken_75
  4. Som vanligt finns produkterna jag nämner listade i inforutan under videon (på Youtube).

Så. Nu kan du få titta på videon.

Camilla

Camilla
Camilla
Sminknörd redan i livmodern, på ständig jakt efter de perfekta basprodukterna för oss över 40, alltid sugen på fynd.

Sminknörd redan i livmodern, på ständig jakt efter de perfekta basprodukterna för oss över 40, alltid sugen på fynd.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

close

Gillar du min blogg? Följ och dela gärna. :)