Favoriter,  Makeup,  Mascara

Mascarafavorit från Danmark

Det är inte lätt att bli en mascarafavorit hos mig. Jag är petig! Den får inte vara för tunn, den får inte vara för torr, den får inte klumpa för mycket, men den ska helst klumpa lite grann. Den ska ge rätt svärta och viktigast av allt – den ska vara volymgivande på riktigt. Min gamla favorit Rebel Eyes Mascara från Gosh verkar ha fått gå till de sälla jaktmarkerna, så på vinst och förlust klickade jag hem en annan av Gosh mascaror. Och vilken jackpot det blev!

Rebel Eyes Mascara har varit min no. 1 mascarafavorit i år och da’r. Ingen annan mascara har ens kunnat närma sig den. Grät blod när jag insåg att den inte gick att få tag på längre (i alla fall kunde inte jag hitta den någonstans). De har andra Rebel Eyes-mascaror kvar i sortimentet, men inte min. Oh well, har de klarat av att ta fram den guldklimpen så kan de kanske ta fram fler, tänkte jag och klickade hem Catchy Eyes Drama Mascara.

Det var borsten som avgjorde det. Den påminner en hel del om Rebel Eyes med sin silikonborste med lätt böj.

Den gör precis allt det jag vill att en mascara ska göra. Den ger en fin böj, den ger volym utan att vara för klumpig och kladdig, perfekt svärta och den sitter där den sitter. Tilläggas bör att jag inte brukar ha problem med mascaror som kladdar under dagen, men jag har använt Xlash ett bra tag och mina fransar var en period uppe i ögonbrynen (på riktigt, helt crazy!). Catchy Eyes Drama Mascara satt kvar på fransarna utan att kladda på brynbenet.

Just nu är mina fransar i en tristare period (my bad, får skylla mig själv), så inte ens Catchy Eyes Drama kan få dem att se så där vavavoom:iga ut. Å andra sidan är det bara den mascaran som klarar av att få dem att se hyfsat normala ut.  Nedan är i alla fall en (halvkass) bild när jag har Catchy Eyes Drama på och inte har sabbat mina fransar än.

Jag älskar att den kan ge mina fransar en böj som ser ut som ett lashlift. Och volym som gör att det inte syns att jag har cirka tre ögonfransar per öga. Dessutom behöver jag inte jobba ihjäl mig för att uppnå det resultatet. Ett lager, that’s it. Jag går aldrig någonsin in med ett andra lager av en mascara. Kan den inte ge mig det jag vill ha på en gång, då får det vara. Tack och adjö. Bevisligen finns det mascaror som klarar av det och tydligen är det i Danmark min mascarafavorit är tillverkad – alltid.

Camilla

Camilla
Camilla
Sminknörd redan i livmodern, på ständig jakt efter de perfekta basprodukterna för oss över 40, alltid sugen på fynd.

Sminknörd redan i livmodern, på ständig jakt efter de perfekta basprodukterna för oss över 40, alltid sugen på fynd.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

close

Gillar du min blogg? Följ och dela gärna. :)