Lösögonfransar,  Makeup,  Nyheter,  Ögonskuggor,  Verktyg

Nyhet! Makeup Geek relanserar

Idag är en stor dag för sminkmärket Makeup Geek. Märket har legat lågt länge och har varken lanserat nya produkter eller synts till mycket alls. Anledningen är en relansering av märket. Märkets grundare Marlena Stell har jobbat om hela konceptet och släpper nu nya produkter i nya förpackningar och helt nytt format.

Matrix COLOR Palette. Bild lånad från makeupgeek.com.

Du kommer som vanligt kunna köpa singelskuggor och bygga din egen palett, men du kan även köpa färdiga paletter med singelskuggor. Ifall du inte kan välja. De färdiga paletterna (icke att förväxla med regelrätta paletter) kallas Matrix Palette och finns i ett antal utföranden.

Makeup Geek har också haft omröstningar där deras kunder har fått rösta på nyanser från det ursprungliga sortimentet som de vill ska vara kvar. Med andra ord – de allra mest populära nyanserna finns fortfarande kvar. Omformulerade och i ny fyrkantig form, men nyanserna ska vara desamma. De kallas Signature Eyeshadows, så du kan lätt hitta tillbaka till dina favoriter.

Förutom de produkter som tidigare ingick i sortimentet kommer du nu kunna köpa Makeup Geeks egna sminksvampar och lösögonfransar.

I nuläget finns inga prisuppgifter, men i eftermiddag (dvs. idag för amerikanerna) kommer med största sannolikhet själva släppet att äga rum. Håll koll själv på makeupgeek.com eller återkom senare för uppdaterad info här.

 

Camilla

Camilla
Camilla
Sminknörd redan i livmodern, på ständig jakt efter de perfekta basprodukterna för oss över 40, alltid sugen på fynd.

Sminknörd redan i livmodern, på ständig jakt efter de perfekta basprodukterna för oss över 40, alltid sugen på fynd.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

close

Gillar du min blogg? Följ och dela gärna. :)