Ögonbryn,  Ögonfransar

Nytt år Nya utmaningar

2020 är året då jag GÖR. Saker jag vill göra och har tänkt på i evigheter, nu ska jag banne mig bara GÖRA. Därför har jag anmält mig till två utbildningar som äger rum nästa månad. Utmaningar, indeed.

Jag har länge grämt mig över att jag aldrig har gått någon skönhetsrelaterad utbildning. Det är mitt största intresse och har varit sedan barnsben! Så nu jäklar är det dags att göra något åt det. Om inte nu – när? Ingen tidpunkt passar så bra som nu. Osv osv osv.

Nästa månad ska jag utbilda mig i lashlift och utbilda mig till brynstylist. Jag är så taggad så jag vet knappt om jag kommer kunna överleva att vänta.

Lashlift vet säkert de flesta vad det är, en slags permanent av dina ögonfransar. Inga extensions eller dylikt utan en semi-permanent böj av dina naturliga fransar.

I brynstylist-utbildningen ingår den relativt nya behandlingen browlift. Perfekt för oss med bångstyriga, konstant deprimerade ögonbryn. (Idag fick jag använda lim till brynen pga hade packat ner min bryngel pga har åkt till Stockholm för att besöka Daisy Beauty Expo.) Det är precis som det låter – ett semi-permanent lyft för ögonbrynen. Dina egna bryn, inga tatueringar eller dylikt.

Utöver det ingår det så klart vanlig färgning och formning av brynen.

Det ska bli så himla roligt!

Camilla

Camilla
Camilla
Sminknörd redan i livmodern, på ständig jakt efter de perfekta basprodukterna för oss över 40, alltid sugen på fynd.

Sminknörd redan i livmodern, på ständig jakt efter de perfekta basprodukterna för oss över 40, alltid sugen på fynd.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

close

Gillar du min blogg? Följ och dela gärna. :)