Concealer,  Hudvård

NYTT! Intressanta lanseringar

Det är inte ofta jag skriver om nya lanseringar eller produkter jag tycker är intressanta som jag inte har testat eller ska testa själv. Häromdagen tänkte jag att jag kanske skulle börja med det. Lyfta några nyheter som jag själv tycker är lite extra intressant. Så här kommer senaste tidens intressanta lanseringar!

BEAUTY BAY SLÄPPER EGEN HUDVÅRD

Budgethudvård är alltid kul att undersöka, tycker jag. Hittar du något som verkligen funkar för dig, så är tillfredsställelsen rejäl om det du lyckats hitta även är billigt. Vem gillar inte att fynda? Beauty Bays egna hudvårdssortiment är rätt omfattande. Det är inga enstaka produkter, utan en hel uppsjö av produkter så du skulle i princip kunna byta ut din nuvarande hudvård helt. Köper du produkterna var för sig kostar de under hundralappen, men det finns även prova-på-kit och färdigt kit att köpa.

REVOLUTION INTENSIFIERAR SIN STORSÄLJARE

Conceal & Define Concealer blev en storhit när den lanserades. Mycket på grund av att den liknade Tarte Shape Tape Concealer och var så pass mycket billigare. Nu råkar ju jag tycka att de två produkterna inte går att jämföra, men rent förpackningsmässigt är de lika. Hursomhelst, nu lanseras Conceal & Define Infinite Concealer som ska vara Conceal & Define on crack, i princip. Den ska ge 20% mer täckning än originalet, den innehåller niacinamide som ska motverka blemmor, den ska hålla i 16 timmar och inte bli kakig. Och! Den kommer i hela 60 nyanser. Vi har lärt oss vid det här laget att många nyanser inte nödvändigtvis betyder bra nyansutbud, men med 60 stycken borde det ju finnas något för alla kan en tycka. Med en prislapp under hundralappen kanske vi till och med kan mixa och matcha lite?

OBS! Såg just att den finns i två varianter – vanlig förpackning (5 ml) för £6 och XL-förpackning (9 ml) för £9.

JOUER SLÄPPER NY VARIANT AV FAVORIT

Jouer gör ungefär samma sak som Revolution. De tar en storsäljande favorit – Essential High Coverage Concealer – och släpper den i omarbetad form. Är det exakt samma produkt i ny förpackning eller vad har vi här egentligen? Vad jag kan läsa mig till är det här den “dewiga” varianten av original-concealern. Den här torkar inte torrt på huden utan har en krämigare finish, medan originalet ger ett matt resultat. Det verkar för övrigt vara årets grej – att ta fram en mera återfuktande och glowigare varianter av populära matta, heltäckande basprodukter. Wet n Wild kommer ut med en Photo Finish Foundation i “dewy”-variant, Fenty Beauty följer samma exempel osv osv. Revolution tog dock ett kliv åt motsatt håll, vilket är intressant. Men tillbaka till Jouer – jag är SÅ nyfiken på den här concealern för den låter som den är “right up my alley”.

Det var den här veckans intressanta lanseringar. Vilken nylansering har du stött på som du tycker verkar så där extra intressant?

Camilla

Camilla
Camilla
Sminknörd redan i livmodern, på ständig jakt efter de perfekta basprodukterna för oss över 40, alltid sugen på fynd.

Sminknörd redan i livmodern, på ständig jakt efter de perfekta basprodukterna för oss över 40, alltid sugen på fynd.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

close

Gillar du min blogg? Följ och dela gärna. :)