Kroppsvård

Skin Treat to the rescue

Även om inte vinterkylan har slagit till ordentligt (än?) är inomhusluften torr och trist så här års. Huden skriker efter lite extra kärlek och omsorg. Jag råkar älska feta krämer som känns. Skin Treat Dryness Repair All-in-one Cream var kärlek vid första umgänget.

Precis som namnet syftar på kan du använda den här krämen i princip varsomhelst på kroppen. En göttig handkräm inför natten eller en skön lisa för skrovliga armbågar och torra knän. Eller en helkroppslotion, så klart. Skin Treat har skapat en riktig räddare i nöden här.

Trots att krämen är så rik och kraftig är den förvånansvärt lätt att fördela över större partier. Jag har smörjt hela kroppen utan problem – och utan att halva tuben gick åt.

Och doften är ljuvlig! Jag vet inte hur Skin Treat gör det, men deras produkter har alltid sådana lågmälda och underbara dofter. Första gången jag testade Dryness Repair gick jag runt och undrade vad sjutton det var som luktade så gott – tills jag insåg att det var jag själv. Eller ja, krämen. Riktiga “bomull runt hjärtat”-dofter. Vallmo, pion och frukter är upphovet till väldoften.

Skin Treat Dryness Repair All-in-one Cream finns bara att köpa på Kicks och kostar 79 kr/100 ml.

Camilla

Camilla
Camilla
Sminknörd redan i livmodern, på ständig jakt efter de perfekta basprodukterna för oss över 40, alltid sugen på fynd.

Sminknörd redan i livmodern, på ständig jakt efter de perfekta basprodukterna för oss över 40, alltid sugen på fynd.

En kommentar

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

close

Gillar du min blogg? Följ och dela gärna. :)