Nagellacksborttagning,  Naglar

Ta bort nagellack med kräm?!

När jag var på H&M sist såg jag två olika tuber ligga bland nagelprodukterna och blev nyfiken. Jag trodde egentligen att det bara var handkräm, men allt nytt är spännande. Trodde jag läste fel, men nej – Nail colour removal cream stod det. En kräm för att ta bort nagellack?!

Kan det verkligen funka? Jag köpte ingen av dem för jag ville hem och kolla nätet först, men jag hittar ingen som har testat dem! Jag hittar heller inget annat märke som har en kräm för nagellacksborttagning. Kanske har jag letat för grunt i internettets arkiv?

Eftersom jag inte hittar varken recensioner eller liknande produkter vill jag slänga ut frågan till er – har du testat eller vet du något annat märke som har samma typ av produkt?

Jag är mest nyfiken på den rosa varianten som ska dofta vanilj och viol. Den svarta ska dofta kokos. Rent spontant tänker jag att de kanske är mera skonsam för naglar och hud. Meningen är alltså att du ska lägga krämen på en bomullsrondell, precis som med vanlig borttagning, lägga på nageln och låta krämen lösa upp nagellacket. Det låter ju onekligen intressant.

Har ingen testat blir jag nog tvungen att köpa så jag får svar på alla mina frågor.

Camilla

Camilla
Camilla
Sminknörd redan i livmodern, på ständig jakt efter de perfekta basprodukterna för oss över 40, alltid sugen på fynd.

Sminknörd redan i livmodern, på ständig jakt efter de perfekta basprodukterna för oss över 40, alltid sugen på fynd.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

close

Gillar du min blogg? Följ och dela gärna. :)