FOTD,  Naglar

Tillbaka i bloggosfären!

Så vadan detta, undrar säkert någon. Mitt ärligaste svar är Tati. Faktiskt. Tati kom tillbaka efter ett år och jag insåg hur mycket jag har saknat testandet av produkter, att få berätta om fynd, fantastiska produkter, produkter som inte lever upp till hajpen, produkter som lever upp till hajpen och lite till. Allt det som har gett livet en liten extra guldkant under så många år. Jag saknar dessutom att skriva. Jag älskar ju att skriva!

Jag börjar med en recap. Vad har hänt sedan sist? Jag är numera diplomerad nagelterapeut, utöver certifierad bryn- och lashliftstylist. Sedan ett år tillbaka jobbar jag på en salong med naglar, fransar, bryn och makeup.

 

Livet har varit rätt hektiskt. Jag är nämligen kvar på mitt gamla jobb också. Så heltid där, nästan heltid på salongen och barn/man/vovvar/villa utöver det. Större delen av 2020 utbildade jag mig till nagelterapeut också. Med en utmattning i bagaget har det, minst sagt, varit en utmaning.

Det hjälper så klart att jag fullkomligt älskar mitt jobb på salongen. Det finns verkligen ingenting bättre än att gå från datorjobb med mötenmötenmöten till att få lägga fullt fokus på att skapa och göra människor glada. Jag börjar se ljuset i tunneln i allt det här hektiska och känner att det finns en öppning där för att kunna börja blogga igen.

Jag tänker mig att jag går tillbaka in i bloggandet lite planlöst, så där. Jag bloggar när jag vill, när jag har något att säga och i övrigt finns jag på instagram (bloggkontot och jobbkontot) – och det är inte helt omöjligt att jag hittar tillbaka till YouTube också. Vi får lite se.

Camilla

Camilla
Camilla
Sminknörd redan i livmodern, på ständig jakt efter de perfekta basprodukterna för oss över 40, alltid sugen på fynd.

Sminknörd redan i livmodern, på ständig jakt efter de perfekta basprodukterna för oss över 40, alltid sugen på fynd.

En kommentar

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

close

Gillar du min blogg? Följ och dela gärna. :)