Livet,  Naglar,  Ögonbryn,  Ögonfransar,  Utbildning

Update – Mitt nya liv

Dags för en update! Jag börjar vakna ur min utbildningskoma och är sugen på att blogga igen! Ifall du inte har läst mina tidigare inlägg i ämnet, så har jag utbildat mig i lashlift, blivit brynstylist och manikyrist under året som gått. Mitt liv gick från meh-vardag till jobb/utbildning 24/7. Jag älskar det!

Ska jag vara helt ärlig gick jag manikyristutbildningen för att kunna ha fler tjänster att erbjuda. Måla naglar liksom. Kan ju vara kul. Och det var så pass kul att jag planerar att utbilda mig till nagelterapeut fullt ut och ha det som min huvudsysselsättning. Jag älskar att göra naglar! Ä L S K A R ! Who knew?

Egentligen borde det inte ha varit någon överraskning, för vad är det jag älskar mest med smink? Jo, glitter och glamour. Jag älskar att leka med färger, former och skapa. Fun fact dock är att under min allra första Daisy Beauty-resa fick jag naglarna fixade av Depend. Vi pratade om just hur svårt jag tyckte att det var att måla naglar och att jag aaaaaaldrig skulle kunna jobba med det pga darrig och talanglös. Lustigt att tänka på idag, när det är det roligaste jag vet. Jag är fortfarande darrig och jag jobbar på talangen, men det är helt klart något för mig.

Utbildningen jag gick är genom REQ, Depends salongsmärke. Den är SANSA-godkänd och finns i min lilla pluttstad (som att det var meningen, eller hur?). SANSA är, för övrigt, en branschorganisation för nagelterapeuter.

Så du kan vänta dig att se en del nagelrelaterade inlägg på bloggen framöver. Jag jobbar med REQ-produkter i första hand (märket uttalas förresten “ri:kju”) och även en hel del Depend i och med att de är systermärken. Det kommer jag att påminna om när jag skriver om naglar eftersom det är viktigt med transparens.

Det blir säkert en del lashlift-/browlift-/brynstyling-relaterade inlägg också. Som så klart också är otroligt roliga och framför allt fascinerande behandlingar (vilka förvandlingar det blir!), men jag väntade mig inget annat så det är mindre förvånande att jag älskar att jobba med det.

Camilla

Camilla
Camilla
Sminknörd redan i livmodern, på ständig jakt efter de perfekta basprodukterna för oss över 40, alltid sugen på fynd.

Sminknörd redan i livmodern, på ständig jakt efter de perfekta basprodukterna för oss över 40, alltid sugen på fynd.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

close

Gillar du min blogg? Följ och dela gärna. :)