Fredagsvideo
Hilde,  Skönhet

Fredagsvideo med Tati och Charlotte Tilbury

Fredagsvideo is back! När jag slutade blogga var det många som frågade varför. En annan återkommande fråga var ang fredagsvideo, och hur ni läsare skulle orka leta runt på Youtube bland alla filmsnuttar för att hitta något matnyttigt. Nu kan jag inte lova att jag lyckas hitta rätt varje gång, men denna fredagens video skulle jag tro att många av er inte vill missa.

Fredagsvideo med Tati och Charlotte Tilbury kan inte bli fel va? Nu ser bilden nedan mer ut som freaky Friday, men den är värd att slänga ett öga och två på.  Jag hoppas jag skickar er till rätt video vid att klicka på bilden nedan.

Fredagsvideo

Jag testar just nu Charlottes Magic cream. Jag köpte den resestorlek i USA, men kan redan efter ett par veckor säga att jag ångrar att jag inte köpte fullsize. Jag använder den som nattkräm och vaknar med så snyggt plumpad hy varje morgon. Det kommer att bli svårt att vara utan den när den tar slut. Det är konstigt då jag inte kan se via INCI vad det är som gör den magic? Gissningsvis tror jag på en superformulering där mängden av varje ingrediens spelar störst roll. What’s the magic? Mer om den kommer i ett senare inlägg.

Hoppas ni får många bra tips om hur ni kan använda Charlottes produkter i videon. Avslutningsvis kan jag meddela att Veckans recap är tillbaka på söndag. Så många önskar att veckans uppsummering återkommer, så då gör den det.

 

Hilde

Hilde
Hilde
Gravt hudvårdsintresserad norska med ett förflutet som frisör, nagelterapeut och med en förkärlek för läppstift i glada färger.

Gravt hudvårdsintresserad norska med ett förflutet som frisör, nagelterapeut och med en förkärlek för läppstift i glada färger.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *