Profhilo schema
Hårvård,  Skönhet

Har du testat Profhilo?

Profhilo lanserades för ett bra tag sedan, och även om jag är sen på bollen är jag jättenyfiken. I motsättning till en traditionell filler om det nu går att kalla den så, är Profhilo inte krosslänkad. Att krosslänka en filler innebär att den har en seghet i sig som bygger volym.

Profhilo

Profhilo bygger inget volym, så detta är inget man använder i läpparna tex. Profhilo är snarare en vävnadsstärkande fillers som appliceras på fem ställen på varje ansiktshalva enligt ett strikt schema. Produkten flyter sedan ut under huden där hyaluronsyran drar till sig fukt och resultatet blir en jämnare och slätare hudstruktur samt att kollagenproduktionen aktiveras.

Behandlingen består av totalt 10 stick, hälften på varje sida av ansiktet enligt schema (bild nedan). 0.2 ml/stick är allt som ska till, men viktigt är att behandlingen upprepas inom 4-5 veckor. Sendan ska den underhållas var 6:e månad.

Profhilo schema

Behandlingen är diskret och inget man “ser” förutom slätare hy med mer glow. Jag hoppas min klinik lyckas få tag i Profhilo, men pga Covid-19 och att produkten kommer från Italien är den lite svår att få tag på tydligen. Kostnaden per behandling är mellan 3500-4000 kr/tillfälle så det är absolut en investering. Både Arga Tanten och Jessica Blockström har testat, och jag blev inte mindre sugen på att testa när jag läst deras inlägg. Har du testat?

Hilde

Hilde
Hilde
Gravt hudvårdsintresserad norska med ett förflutet som frisör, nagelterapeut och med en förkärlek för läppstift i glada färger.

Gravt hudvårdsintresserad norska med ett förflutet som frisör, nagelterapeut och med en förkärlek för läppstift i glada färger.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *