Westman Atelier
Hilde,  Makeup,  Skönhet

Jag testar Westman Atelier

Westman Atelier Vital Skin Foundation Stick får inte värst många dåliga recensioner. Jag upplever att alla hyllar detta såkallade “clean” beauty sticket till skyarna. Själv är jag inte förespråkare av clean beauty, och får foliehattvarning av många av dem.

Westman Atelier Vital Skin Foundation Stick är en lyxig cremefoundation rik på antioxidanter. Den ärformulerad med aktiva ingredienser för att bekämpa rodnad, lugna irritation, jämna ut hudtonen och öka hudens fuktnivåer. Den krämiga konsistensen ska smälta in i huden för en naturlig, återfuktad finish. Gör den detta?

Ja alltså, jag kan inte klaga på annat än priset. För 770kr/ 9 gram blir den din. Den kommer även att ta slut snabbt, om du gillar den. Jag gillar den hur mycket som helst, oavsett om jag vill eller inte. Aldrig har en foundation stick glidit på huden så sömlöst och naturligt. Det går absolut att bygga upp täckningen, du blir bara lite fattigare för varje gång. Finishen är fräsch med glow, men slajdar inte av ansiktet även om du skulle ha blandhy som mig. Även nu på min hud som börjat testa en del nya produkter och känns lite stram och torr funkar denna foundation. Att hylsan känns überlyxig och ligger fint i handväskan är också ett stort plus. Som referens har jag nyans Atelier III

Vital Skin Foundation Stick

Åter till innehållet. Såhär beskrivs det med följande nyckelingredienser:

  • Vegetabilisk squalane återställer hudens smidighet och flexibilitet samt ger förbättrad lyster.
  • Phytosphingosine – en potent hudidentisk blandning som hjälper huden att bevara fukt och ger antiinflammatorisk aktivitet som minskar uppkomsten av fina linjer och riktar sig specifikt till rodnad och inflammation.
  • Berry Flux Vita – en kraftfull och aktiv ingrediens extraherad från hallonceller för dess djupa fuktgivande och ungdomsbevarande egenskaper.
  • Kameliafröolja -skyddar huden mot föroreningar.
  • Kokosnötsolja-återupplivar och föryngrar uttorkad hud.
  • Innehåller inga silikoner, parabener, PEG, talk, ftalater eller syntetiska dofter.

Vill du investera i en foundation som är MSBB (my skin but better), kolla recensioner och läsa vad andra med din hudtyp tycker för Westman Atelier har verkligen fått till det.

Hilde

Hilde
Hilde
Gravt hudvårdsintresserad norska med ett förflutet som frisör, nagelterapeut och med en förkärlek för läppstift i glada färger.

Gravt hudvårdsintresserad norska med ett förflutet som frisör, nagelterapeut och med en förkärlek för läppstift i glada färger.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *