Läpp-prepp
Hilde,  Skönhet

Läpp-prepp inför julfesten

Läpp-prepp är något jag bara hört om de senare åren. När det skrivs om torra sprukna läppar har jag haft svårt att relatera. Det har varit min fina biverkning av läppfiller att inte få torra läppar oavsett årstid. Nu är det över 2 år sedan jag fyllde läpparna, och i veckan slog det till med torra spruckna läppar.

Läpp-prepp

Varför läpp-prepp? Självklart har jag peelat läpparna någon gång då och då under åren, men inte för att jag känt något behov. Helt ärligt har det varit sötsuget som hägrat. Mina favoriter är alltså sockerskrubbar. De flesta smakar fantastisk, och det lämas alltid lite mjukgörande kvar på läppen vilket varit en bonus.

Min nuvarande favorit är Frank Body Coffee Lip Scrub. Det sjuka är att det rekommenderas att antingen torka av skrubben, eller slicka av den. Ni kan säkerligen gissa er till vad jag gör? OBS! Inget för veganer då den innehåller bixax.

Läpp prepp

Efter peelingen är det dags för en gammal trotjänare. Jag tror jag använt Sensai Total Lip Treatment sedan 2011, och kommer nog inte sluta. Förutom att den återfuktar riktigt bra, är den fantastisk på området kring läpparna med. Innehållet i flaskan är 15 ml och går loss på 939:- Den är absolut värt det, och är dryg som tusan om du lär dig att ett helt pump är för mycket produkt.

Så förutom lenare och fylligare läppar jobbar denna godingen även på linjer runt munnen. För bäst resultat ska den appliceras varje kväll.

Efter en natt med den behandlingen var mina läppar såpass återställda att en matt välsittande läppstift kunde användas inför fredagkvällens julbord. Bilden ovan är tagen på natten rätt innan läggdags. Jag har inte helt kommit in i bloggsvängen än, så att fota allt händer inte, än.

Sen till bilderna i inlägget kan jag väl bara säga; the power of makeup. Jösses vilken skillnad lite eller mycket smink gör.

Hilde

Hilde
Hilde
Gravt hudvårdsintresserad norska med ett förflutet som frisör, nagelterapeut och med en förkärlek för läppstift i glada färger.

Gravt hudvårdsintresserad norska med ett förflutet som frisör, nagelterapeut och med en förkärlek för läppstift i glada färger.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *