Interstellar
Hilde,  Makeup

Liquid Gold – Interstellar

Interstellar är för dig som gillar glitter och skimmer. När jag kikar på hylsan tänker jag direkt liquid gold, och vad är snyggare än just det? Det låter som att jag svamlar i nattmössan vilket jag inte gör. Jag pratar om Linda Hallbergs nylanserade produkt Interstellar i nyansen Collision.

Interstellar

Interstellar är vattenresistent, byggbar och kan användas överallt. Den innehåller INTE plastglitter och är säker att använda på läppar, ögon, kinder, kroppen ja även håret om du vill. Produkten är busenkel att applicera med fingrar, borste bara du bestämmer. Den kan appliceras i ett tunt glittrande lager, eller byggas på tills det ser ut som du bär delar av en guldtacka.

Interstellar collision

Lindas första palett med fyra skuggor Metallic Mysteries I innehöll nämligen nyansen Collision. Även Metallic Mysteries II innehåller Collision. Nu har den alltså fått sin egna flytande varianten av just denna nyansen.

Interstellar - Collision

Bäst med produkten förutom nyansen och glittret är att den är vattenresistent. Jag tycker det är så snyggt med lite bling i inre ögonvrån, men på mig sitter en vanlig ögonskugga max 30 minuter just där. Nu sitter den berget! På bilden ovan har jag använt Interstellar på 9-10 timmar gammal makeup och den räddade upp hela situationen. Paletten jag har använt är Textured Neuturals från Tati Beauty. Interstellar är perfekt att ha med i sminkväskan, speciellt om det ska svidas om till AW eller fest utan mycket tid att sminka om sig.

Rek pris 349;-/3.5 ml.

Hilde

Hilde
Hilde
Gravt hudvårdsintresserad norska med ett förflutet som frisör, nagelterapeut och med en förkärlek för läppstift i glada färger.

Gravt hudvårdsintresserad norska med ett förflutet som frisör, nagelterapeut och med en förkärlek för läppstift i glada färger.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *