grönare blir skönare
Hilde,  Makeup

När grönt blir ännu skönare

Grönt blir ännu skönare? Jag menar såklart gröna ögonskuggor, inget annat. Att hitta en snygg påfågelgrön som inte blir grådassig är faktisk lika svårt som att hitta en fyrklöver. Men, jag har hittat den, annars hade inte detta inlägget blivit till.

grönare blir ännu skönare

Linda Hallberg har gjort det igen. Nu som följt mig länge vet att hennes Crayons och Fantasticks har följt mig i flera år nu. På en gång jag såg Enchanted Mysteries på Instagram visste jag att den måtte bli min. Jag var livrädd för att missa lanseringen måndagen 2 december, men tant kom ihåg innan den sålde slut första gången. Alltså, kolla Lakuna! Jag gillar visserligen alla nyanser som alla tillför något. Serein påminner mig om en gammal Urban Decay favorit som het Roadstripe. Ara är en riktig häftig nyans som utan tvekan kommer att vara supersnygg på alla ögonlock. Void är en skugga jag knappt kan vänta tills jag kan köra en sotning med.

Enchanted Mysteries

Så här blev resultatet första gången jag testade paletten. Den som är observant kan nog se att jag lyckades klämma med alla nyanser från paletten? Jag är hopplös på det sättet, och gör det varje gång paletten innehåller mellan 1-5 nyanser. När det blir större paletter med 14-18 pannor blir jag frustrerad. Hur gör du när du testar en palett för första gången?

Nu är makeup inte min paradgren, men visst har jag testat tillräckligt med paletter till att kunna ha en bra grundad åsikt om Enchanted Mysteries. Förutom att paletten innehåller magisk vackra nyanser är den lätt att använda. Jag kör oftast safe med saker som glittrar och blöta pensler, då blir det såklart payoff i pigmenten. När jag märkte att denna inte fäller speciellt mycket vågade jag mig på att köra Lakuna även torr i globlinjen. Den som fäller mest är Serein, även blöt.

Är den värt sitt pris på 549:-? Jag säger ja med tanke på kvaliteten på skuggorna, och att grönt blev ännu skönare. (ej affiliate) Enchanted Mysteries finns här

 

 

Hilde

Hilde
Hilde
Gravt hudvårdsintresserad norska med ett förflutet som frisör, nagelterapeut och med en förkärlek för läppstift i glada färger.

Gravt hudvårdsintresserad norska med ett förflutet som frisör, nagelterapeut och med en förkärlek för läppstift i glada färger.

En kommentar

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *