Hilde,  Hudvård

På min önskelista!

Jag har faktisk en önskelista när det kommer till produkter och märken jag vill testa. Jag får hur många frågor som helst på Instagram om jag inte kan testa x eller y. Tyvärr skulle det inte funka att testa allt.

På min önskelista står det produkter jag tror passar min hudtyp, och som matchar önskat resultat. Att testa bara för testades skuld blir så fel för mig. Jag vet vad hudvård som inte är menad för min hy resulterar i. Sen tycker jag inte det är rättvist mot varken min hud, eller produkten. Passar en Fiat dig bäst är det ingen mening i att testa en Mercedes. Så tänker jag, men ingen behöver hålla med.

Hudvård

Så, på listan finns iS Clinical. Många av er har frågat om jag inte kan testa märket, och visst kan jag det om tillfället finns. Jag är så fascinerad över att alla produkter genomgår ett ORAC-test för att säkerställa antioxidantkapaciteten hos kombinerade ingredienser. Nu har jag har en viss aning om vilka produkter jag skulle vilja testa, men skulle absolut konsultera med hudterapeut innan. Det är alltså inte produkterna på bilden nedan.

Önskelista

Hår

Sol de Janeiro med sina väldoftande krämer, bodymists och konsistenser har släppt Shampoo & Conditioner. Jag menar.. bara doften måste vara amazing på dessa med. Efter att ha läst lite om produkterna har jag kommit fram till att de måste testas. Produkterna heter Brazilian Joia och har doften iconic Cheirosa ’62 fragrance (Brazilian Bum Bum Cream). Vidare har de skapat Seal Technology™ with keratin micro-capsules för att stärka hårets kvalitet. Just att de gjort ett trade mark säger mig att de är seriösa i sitt försök. Spoiler! Jag har beställt hem dem, så låt oss se hur det blir när jag testat.

Önskelistan innehåller mycket mer men ingen skulle orka läsa klart. Jag nöjer mig med detta så länge, så får tiden visa vad som blir nästa test. Jag brukar alltid ha ett gäng foundations på min vill-testa-lista, men just nu har jag ingen. Kan det bero på att jag är jättenöjd med Vitamin B Flawless filter foundation från Makethemake?

 

Hilde

Hilde
Hilde
Gravt hudvårdsintresserad norska med ett förflutet som frisör, nagelterapeut och med en förkärlek för läppstift i glada färger.

Gravt hudvårdsintresserad norska med ett förflutet som frisör, nagelterapeut och med en förkärlek för läppstift i glada färger.

2 kommentarer

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *