Under eye powder
Makeup,  Skönhet

Secret blurring powder

Secret blurring powder från Laura Mercier måste vara en välbehållen hemlighet. Själv har jag använt Secret brightening loose powder i många år, men blurring varianten är så mycket bättre. Jag ska såklart berätta varför jag tycker så.

Secret blurring powder

Secret blurring powder är ett kompakt puder avsett för området under ögongen. Jag har djupa jack och är väldigt mörk under ögonen vilket gör concealer till ett måste om jag vill se levande ut. Nu i en ålder av 46 har jag gett upp att jobba på mina mörka ringar då inget egentligen hjälper tillräckligt. Det är bara att inse att blir huden tunnare och blodkärlen som finns under ögonen är det inget att göra med.

Åter till pudren. Secret brightening loose powder innehåller ganska mycket skimmer vilket jag inte har varit helt nöjd med. Dock har den uppljusande effekten av pudret gjort att mina jack varit mycket mindre framträdande. Hur jag hittade till Secret blurring powder kommer jag inte riktigt ihåg. När  jag  väl hittade och beställde pudret har varit såld.

Under eye powder

Skillnaden

Secret brightening loose powder. Transparent puder med en uppljusande finish som ger ett omedelbart visuellt lyft och lyster till ögonpartiet. Mikroniserade pigment som inte lägger sig i fina linjer eller ser kakigt ut på den tunna huden runt ögonen. Detta puder ger flashback på foton.

Secret blurring powder. Laura skapade ett fixerande puder för huden under ögonen eftersom huden där skiljer sig från resten av ansiktet – detta puder är speciellt utformat för att hjälpa till med mörka ringar, fina linjer och rynkor. Pudret är designat för att hålla concealer på plats, och förhindra att ögonmakeupen rinner eller kladdar av sig till din concealer. Detta puder har högre densitet för att verkligen fylla de fina linjerna under ögat och reflektera ljuset tillbaka. Detta puder har “no-flashback” formula.

Så behöver du ljusa upp tillvaron under dina ögon, samtidigt som linjer blir mindre synliga och concealern håller sig på plats är Secret blurring powder svaret. Och för inte att glömma, jacken (ihåligheten) ser inte alls lika djup ut efter en omgång med pudret.

Hilde

Hilde
Hilde
Gravt hudvårdsintresserad norska med ett förflutet som frisör, nagelterapeut och med en förkärlek för läppstift i glada färger.

Gravt hudvårdsintresserad norska med ett förflutet som frisör, nagelterapeut och med en förkärlek för läppstift i glada färger.

2 kommentarer

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *