Skincity Skincare
Hilde,  Hudvård

Skincity Skincare till karossen!

I går lanserade Skincity Skincare produkter till karossen! Någon mer än mig som blev lycklig? Jag älskar tanken på att kroppen ska få en möjlighet att få resultatinriktad vård utan att det kostar skjortan.

Skincity Skincare har nu alltså resultatinriktade produkter till både ansikte och kropp. Jag har några favoriter från ansiktsvårdlanseringen som Mellow Balm Cleanser, First Concentrate och Correcting Second Concentrate. Nu är det dags för syror, Retinoate samt mumsiga mjukgörare och fuktbomber till kroppen.

Jag har ingen recension att komma med då jag bara hunnit testa produkterna ett par gånger. Hela serien består av 10 produkter. Skincity har varit smarta och parat ihop produkter som jobbar bra tillsammans mot en gemensamt mål. Det finns skin solution friends, soft skin friends och best friends forever.

Skincity Skincare

Jag testar

Shower power peel som ska användas ett par gånger per vecka. Här jobbas det med tre olika typer exfoliering som AHA, BHA samt korn av cellulosa. Denna doftar underbar av citrus och ger bebismjuk hud.

AHA/PHA Clear skin body resurfacer är en leave-on produkt för alla som vill ha en utjämnande effekt på huden. Här får du hjälp med bland annat KP, akne, pigmenteringar och torrhet. Med nyckeingredienser som 10% AHA och 10%PHA i lätt doftlös lotion tror jag att detta blir en vinnare för många.

Active body emulsion innehåller Niacinamide, Retinoate , glycerin och vitamin B5. En reparerande och förnyande kropps emulsion alltså. Denna har jag inte hunnit testa än, men jag vet att den är doftlös.

In the shower body buff är silikonkompisen du tar med dig i duschen för att förstärka rengöringsrutinen. Den har två sidor, en som förstärkar rengöring/exfoliering och en som ger underliggande muskulatur massage och ökad cirkulation.

Tycker du det är intressant med mer avancerad hudvård för kroppen har jag skrivit lite mer här.

Vad tror ni? Är detta något ni blir sugna på att testa?

 

Hilde

Hilde
Hilde
Gravt hudvårdsintresserad norska med ett förflutet som frisör, nagelterapeut och med en förkärlek för läppstift i glada färger.

Gravt hudvårdsintresserad norska med ett förflutet som frisör, nagelterapeut och med en förkärlek för läppstift i glada färger.

2 kommentarer

  • Elin

    Jag är en smula nyfiken. Men tycker de är lite väl dyra i jämförelse med mängden man får, om man jämför ml pris så är de nästan dyrare än Paulas Choice?
    Vet inte riktigt om jag känner att jag vill lägga den pengarna på kroppsvård. Till ansiktet kan jag på nåt sätt motivera, men kroppen. Lite svårare!

    • Hilde

      Hej Elin! Ja det kan nog vara värt det att räkna ut priset per ml i fall det är mest avgörande. Visst är det svårare att motivera kroppsvård jämfört mot ansiktsvård. Personligen tror jag att jag väljer produkter med aktiva ingredienser mer nu när jag blivit 45+ och ser skillnaden de faktisk gör.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *