Total Repair Retinoate Treatment
Hilde,  Skönhet

Skincity Skincare Total Repair Retinoate Treatment

Skincity Skincare Total Repair Retinoate Treatment är en av produkterna skönhetsvärlden blivit riktigt nyfikna på. Den djupverkande nattbehandlingen innehåller den nya generationen av A vitamin; Hydroxypinacolone Retinoate och utlovar jämnare hudstruktur, hudton samt jobbar på ålderstecken.

Total Repair Retinoate Treatment är för det första ingen quick fix, även om det finns en del som ser skillnad på huden redan efter en användning. Jag märkte inget före jag hade använt den varannan natt i 14 dagar som en kurbehandling. Det här är behandlingen för trött och tråkig hud som saknar lyster.

Total Repair Retinoate Treatment

Nyckelingredienser i produkten är såklart Hydroxypinacolone Retinoate, men det finns även godsaker som Allantoin, Squalene, vitaminer och ceramider. En ingrediens jag inte hört om förut är Plantago Lanceolata som ska vara en naturlig källa till salisylsyra. Salisylsyra (BHA) vet vi redan är en utmärkt hjälpreda för tilltäppta porer.

Grejen är att detta inte är någon klassiks nattkräm som ska användas varje natt. Hos Skincity står det så här: använd produkten som en kurbehandling när huden känns trött och saknar lyster, antingen varje kväll under 2-3 veckor eller varannan till var tredje dag under cirka 6-8 veckor.

Vad tycker jag?

Som sagt, efter 14 dagars användning varannan natt började jag se skillnad. Hudstrukturen blev jämnare, den fick mer lyster och även hudtonen har blivit jämnare. Nu när jag är inne på 3:e veckan känns faktisk huden lite mer studsig och tjockare. Allt 46+ kan önska sig alltså.

Total Repair Retinoate Treatment

Jag har vald att inte använda TRRT tillsammans med Correcting Second Concentrate, just för jag inte kan se att jag skulle få någon bättre effekt med dessa två lager på lager. Jag använde alltså Correcting Second Concentrate de nätter jag inte använder Total Repair Retinoate Treatment.

Priset på Total Repair Retinoate Treatment är 499:- och ja, jag kommer att köpa ny när denna pumpburken (yes, praktisk pumpburk) är slut.

 

Hilde

Hilde
Hilde
Gravt hudvårdsintresserad norska med ett förflutet som frisör, nagelterapeut och med en förkärlek för läppstift i glada färger.

Gravt hudvårdsintresserad norska med ett förflutet som frisör, nagelterapeut och med en förkärlek för läppstift i glada färger.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *