Skincity Skincare
Hilde,  Hudvård

Skincity Skincare!

Skincity Skincare, dagen jag aldrig trodde skulle komma, den kom med riktigt bra produkter till bra pris. Jag har vanligtvis blivit placerad i lyxfacket, men sanningen är att jag varit i salongsfacket. Med salongsfacket menar jag produkter som används och säljs av de som har kunnskapen; hudvårdsterapeuter!

Skincity Skincare

The Ordinary till exempel är för mig just det, ordinary. Jag söker extraordinary, ingte så mycket mer och absolut inget mindre. Här spelar såklart in antalet produkter och antalet märken jag testat in. Hade jag bara testat två märken, då går kanske The Ordinary hem. Har man testat 256 märken, då blir det lätt en i mängden med sämre konsistens, dålig förpackningen eller en illa maskerad produktdoft.

Nu har jag hittat något som borde funka för de flesta, även om 475 märken har testats. Skincity Skincare går hem hos mig pga effekten, men kanske inte så mycket pga ingen lyxig doft eller überlyxig förpackningen. Är vi ärliga mot oss själva är det innehållet som gäller, inte doft, förpackning eller lågt pris.

Personligen måste inte bra hudvård vara dyr. Jag älskade och använde tex Paula’s Choice länge. Inte sjukt dyrt, men ändå mycket effektivt. Att jag skulle hitta något jag tyckte bättre om till en billigare peng trodde jag absolut inte. Med handen på hjärtat är jag jättenöjd med Skincity Skincare. Om jag kan bli mer imponerad över Skincity Skincare än jag var med storfavoriten ZO Skin Health återstår att se. Mer om Skincity Skincare kommer snart.

Har du testat Skincity Skincare? Vad tycker du, och har du sett något resultat? Vilken är din favoritprodukt? Jag är bra nyfiken av mig så berätta gärna! När det kommer till hudvård och individuell anpassning, är det såklart A och O. Jag har fått meddelanden från andra som testar att en eller flera produkter korvar sig, jag upplever inget så alls. Jag såklart hittat favoriter som utmärker sig, men dessa får du som sagt läsa om en annan gång.

Hilde

Hilde
Hilde
Gravt hudvårdsintresserad norska med ett förflutet som frisör, nagelterapeut och med en förkärlek för läppstift i glada färger.

Gravt hudvårdsintresserad norska med ett förflutet som frisör, nagelterapeut och med en förkärlek för läppstift i glada färger.

6 kommentarer

 • Anna

  Hej, roligt att ni bloggar igen, ska bli intressant att få följa er igen.
  Jag har testat masken och är nöjd med den. Återfuktar bra och ger huden stabilitet tycker jag./Anna

  • Hilde

   Hej Anna! Vad roligt att du är här! Det är Mellow mask du har testat låter det som? Jag har faktisk inte testat, men är sugen på den och Sulfur mask.

 • Mixtejp

  Alltså jag är typ helt golvad av zo och törs inte byta även om plånboken hatar det. Följer alltså detta med spänning! Kul att du bloggar igen!

 • Ninnisbeautycorner

  Ska testa senare i vår. Tänkte samma som dig ung samt Enlightening serum på dagen. Dock orolig att just denna kommer korva sig.

  • Hilde

   Hej Lena, vad roligt att du hittat hit! Ja vi som inte är alldeles unga i skinnet behöver den nya retinolen, den är verkligen jättebra. Vad jag förstått så är det tonern som gör att det korvar sig på några, men jag upplever inte det alls.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *