Skönhetsklappen
Hilde,  Hudvård

Skönhetsklappen jag önskar mig!

Skönhetsklappen jag önskar mig är ZO Skin Health Firming Serum. Jag är fortfarande förutsägbar och gillar allt som heter något med firming. Jag har sett helt otroliga resultat av produkten på nätet, och hoppas jag får möjlighet att testa.

Att jag skulle få denna skönhetsklappen av min man kan jag bara drömma om. Han har fått flyttat ut sina få produkter från badrummet då det inte finns plats. Så nej, risken för att han skulle klämma till med den är inte stor tyvärr.

Skönhetsklappen

Vad är det med Firming Serum som gör mig så nyfiken? Förutom ordet alltså? Det är inte småord som utlovas, kolla bara! Mer spänst till huden, ålderstecken ska minimeras, mer definerat ansiktskontur, och skydd mot fria radikaler.

Vad det är som ska göra detta möjligt är Sodium DNA hjälper fibroblasterna på traven med kollagenproduktionen. Det finns även ZCORE™ complex som består av tri-peptider, och vi vet redan vad peptider kan åstadkomma. Och en annan nyckelingrediens är ZO-RRS2® Anti-Inflammatory System som är en snäll men kraftig antioxidant för att skydda huden.

Jag tror att Firming Serum tillsammans med Growth Factor Serum som är en av de bästa nattbehandlingar jag testat kommer att bli en oslagbar kombination. Snälla tomten, ge mig Firming Serum!

Arga Tanten har också skrivit om serumet här

Hilde

Hilde
Hilde
Gravt hudvårdsintresserad norska med ett förflutet som frisör, nagelterapeut och med en förkärlek för läppstift i glada färger.

Gravt hudvårdsintresserad norska med ett förflutet som frisör, nagelterapeut och med en förkärlek för läppstift i glada färger.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *