Missa i USA
Hilde

Vad får jag inte missa i USA?

Ja, vad får jag inte missa i USA? Om en vecka reser jag till Minneapolis för att gå på bröllop, men tid för shopping kommer att finnas. Mall of America ska vara USA’s största shopping center, men förutom en liten lista över Lululemon träningskläder är det alldeles blank.

Missa i USA

Så, vad får jag inte missa i USA? Finns det egentligen något kvar att handla, eller finns allt här redan? Jag ska erkänna att jag är lite avtänd på Drunk Elephant efter konflikten med Caroline Hirons. Att de inte ens kan bemöta kritiken på ett proffsigt sätt känns lite seriöst. Hirons får stå sitt kast såklart, men skitkastingen som blev resultatet av blogginlägget jag länkade till var inte rumsren.

Ett märke jag kan komma på är Tatcha som jag missade att köpa vid förra resan till USA. Sen har jag väl lugnat mig lite när det gäller testandet under bloggpausen, och känner inget speciellt sug, men det kan bero på dålig koll.

Tatcha

I sminksvängen är jag bara nyfiken på Tati Beauty paletten Therese skrev om här. Den finns inte i butik så det är kört redan där.

Upplys mig gärna om det finns produkter ni är nyfikna på eller helt enkelt inte kan vara utan. Jag hoppas på några riktigt bra tips här nu.

Hilde

Hilde
Hilde
Gravt hudvårdsintresserad norska med ett förflutet som frisör, nagelterapeut och med en förkärlek för läppstift i glada färger.

Gravt hudvårdsintresserad norska med ett förflutet som frisör, nagelterapeut och med en förkärlek för läppstift i glada färger.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *