The silk canvas
Hilde,  Skönhet

Veckans recap #216 – favoriterna just nu!

Favoriterna just nu, det är vad inlägget ska handla om. Först ska jag förklara vad veckans recap är för något. Varje vecka jag har hittat något extra bra, spännande eller nytt har jag bloggat om dessa helt sedan 4 juni 2014. Vad tiden flyger när vi har kul!

Favoriterna just nu består av 3 produkter där alla tre utmärker sig på sitt eget sätt.

Hudvård

Acasia Hyaluronic Super Serum är serumet som direkt gjorde skillnad på min hy. Här snackar vi plump up the volume på ett supersnyggt sätt. Även om jag bara har använt serumet en kort vecka, ser jag skillnad som jämnare hudyta och plump i fina linjer.

Favoriterna just nu

Serumet innehåller 3 olika typer hyaluronsyra, micro, makro och tvärbunden. Detta för att de olika molekylerna gör sitt i olika hudlager. Utöver det innehåller Super Serum Niacinamide och Vitamin A och E. Jag återkommer med recension när jag använt serumet en längre tid. Therese har bloggat lite om serumet här

 

Primer

Tatcha är ett japansk hudvårdsmärke som inte finns i Sverige, men jag tror att alla har hört om deras kultförklarade Luminous Dewy Skin Mist? Personalen på Sephora i Minneapolis rekommenderade inte den till min hudtyp (blandhy) så jag valde en annan bästsäljare i stället.

The silk canvas

The Silk Canvas är alltså en primer som blurrar ut ojämnheter, gör basen mer hållbar, skyddar mot fria radikaler och andra föroreningar samt innehåller Hadasei-3™ som är lika med japansk superfood. Jag gillar allt med The Silk Canvas förutom att burken är stor. Tyvärr gör nog konsistensen på produkten att det är svårt att ha den i annat än just burken. Priset är ganska styvt med sina $52 för 20 gram, men produkten är dryg.

 

Naglar

Top coat och hållbarhet på nagellacket är viktigt när man inte har tid att lacka naglarna stup i kvarten. Helt otippad har jag hittat en ny favorit från Depend som ger mycket glans, har grym hållbarhet och som torkar relativt snabbt. Jag är lite osäker på om detta är senaste upplagan av produkten då denna har stått ett tag hos mig innan jag började använda den. Produkten jag pratar om heter Top Gel och är från deras O2 serie.

Depend

Det var favoriterna just nu. Hoppas du hittade ett par tips till produkter att spana in.

Hilde

Hilde
Hilde
Gravt hudvårdsintresserad norska med ett förflutet som frisör, nagelterapeut och med en förkärlek för läppstift i glada färger.

Gravt hudvårdsintresserad norska med ett förflutet som frisör, nagelterapeut och med en förkärlek för läppstift i glada färger.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *