Hilde,  Makeup

Veckans recap #217 – Besvikelse

Besvikelse, det låter rätt dramatisk va? Det är det alltså inte, fast besviken blev jag. Ni som följer mig på Instagram vet att jag beställde både Textured Neutrals vol 1 och Blendiful från Tati Beauty för ca 1 månad sedan. Så lång tid tog det alltså att få produkterna. På det blev det även tullavgifter innan paketet landade i lådan.

FOTD

Besvikelse står Blendiful för. Först var jag alldeles överlycklig över att alla krämiga basprodukter jag testade med Blendiful blev snyggare än med någon annan borste eller svamp jag testat. Ja ni ser resultatet på bilden ovan. Att handtvätta den var lätt som en plätt då produkterna liksom inte sjunker in i puffen, men lägger sig på fluffet. Är ni med på vad jag menar?

Blendifu

När jag skulle lägga den på tork såg jag att sömmen hade släppt på två ställen. Den var trasig efter en användning. Jag tror bestämt att jag såg ut som en fågelholk några sekunder. Jag googlade runt lite och jag är verkligen inte ensam om problemet. Vad jag är både överraskad och besviken över är att kvalitetskontrollen på produkten för stackars Tati måste vara undermålig så det räcker.

Besvikelse

MEN…

Det finns ljusglimtar med såklart. Jag håller på att testa Charlotte Tilburys nya Pillow Talk produkter,  då Instant Eye Palette (Pillow Talk) Pillow Talk Eyeliner, samt både Lip Cheat och Matte Revolution i Pillow Talk Medium.

Jag testar även Textured Neutrals vol 1 från Tati. Både Camilla och Therese har redan testat Tatis palett, och du kan läsa inläggen här och här. Jag återkommer så snart jag testat ordentligt med min åsikt.

Textured Neutrals vol 1

Till er som undrar när det blir mer hudvård på bloggen så kommer det mer om Magic Cream, men även mer om mina favoriter från Skincity Skincare där nästan alla produkter är slut.

Hilde

Hilde
Hilde
Gravt hudvårdsintresserad norska med ett förflutet som frisör, nagelterapeut och med en förkärlek för läppstift i glada färger.

Gravt hudvårdsintresserad norska med ett förflutet som frisör, nagelterapeut och med en förkärlek för läppstift i glada färger.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *