Eye Pods
Skönhet

Westman Atelier Eye Pods

Eye Pods från Westman atelier kommer att bli en stor hit. Själv har jag fallit pladask för allt utom priset, och den lilla detaljen med “clean” som det trycks på i marknadsföringen. Sen är det inte att bortse från att det är en bragd att tillverka dessa cream to powder ögonskuggor utan silikoner.

Eye Pods
Les Jours

Eye Pods finns i två varianter med 3 skuggor i varje stack. Les Jours och Les Nuits, dag och natt. Priset är högt, fast vågar du investera tror jag inte att du blir besviken. Till en början var vi många som trodde att dessa var i Limited Edition vilket inte är fallet. De finns med i ordinarie sortiment enligt den som styr Westman Atelier på Instagram, jag har frågat. För er som följt mig på Instagram den senare tiden vet att jag fyllt på med denna godingen. Nu blir det mycket bilder, och inte så mycket text.

Les Nuits
Les Nuits

Resultatet blir bäst med ögonskuggeprimer under, vilket jag alltid använder oavsett vilka skuggor jag använder. Skuggorna är så lätta att jobba med att min sminktid på ögonen har halverats och sen lite till. Effortless och fool proof är vad som bäst förklarar hur Eye Pods beter sig. Det ska mycket till att något skulle bli fel, och i så fall är det bara att sudda lite lätt med ett finger. Jag applicerar med mina trogna borstar från Mac och Zoeva, men har även testat med andra och det funkar finfint.

Westman Atelier Eye Pods

Bilden ovan är tagen i solljus, medan bilden nedan i skuggan.

Swatch Eye Pods

Eye Pods är underbara! Så nytt, så enkelt, lätt att applicera och lätta att ha med sig. Hållbarheten är lång och inga touch ups behövs på mig under dagen.

Eye Pods Les Nuits
Med Les Nuits

Eye Pods stacks

Westman Atelier säljs på Cow Parfymeri i Stockholm och Göteborg, men även online. Priset är styva 990 kr per trio.

Hilde

Hilde
Hilde
Gravt hudvårdsintresserad norska med ett förflutet som frisör, nagelterapeut och med en förkärlek för läppstift i glada färger.

Gravt hudvårdsintresserad norska med ett förflutet som frisör, nagelterapeut och med en förkärlek för läppstift i glada färger.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *