Makeup,  Skönhet,  Therese

ABH x Jackie Aina – mitt första intryck

Det var ett tag sedan Jackie Aina släppte sin palett med Anastasia Beverly Hills nu. Jag såg lanseringsvideon med swatches och allt och tyckte att paletten såg superfin ut. Men det var inget som jag kände att jag måste springa ut och köpa, så jag tänkte inte så mycket på den efter det. Sen var jag på Kicks och såg den i verkligheten. Och på den vägen är det. Det känns som exakt samma historia som Riviera-paletten från samma märke. De här paletterna tjänar uppenbarligen på att upplevas i verkligheten.

Anastasia Beverly Hills x Jackie Aina - packaging

Vi börjar med att kika på utsidan av ABH x Jackie Aina. Förpackningen känns väldigt on-brand för Jackie, som är superglam med extra allt. Klart man ska ha en ormskinnsmönstrad, duokrom förpackning med guldig logga då. Det finns inga andra alternativ. Extra plus för att materialet inte är sånt som drar till sig smuts och fingeravtryck som flugor till en sockerbit. Och dessutom går det att torka av om det skulle behövas.

Anastasia Beverly Hills x Jackie Aina palette

Och så har vi insidan. Som jag sade är det här en palett som gör sig bäst i verkligheten. Bilderna gör den inte rättvisa, men ni ser nyanserna i alla fall, även om de blir lite plattare på bild. Sponsored, som är näst längst till höger på nedre raden, är en otroligt fin duokrom nyans i taupe och turkos, men på bilden är det bara taupefärgen som syns. Men jag har använt den i sminkningen nedan, och där syns skiftningarna lite bättre.

Anastasia Beverly Hills x Jackie Aina palette makeup

Första sminkningen

I globlinjen har jag använt de matta bruna och persikofärgade nyanserna för att skapa en mjuk övergång. Och så har jag använt just Sponsored över det rörliga ögonlocket. Sidenote: Jag älskar att Jackie har kallat en av sina ögonskuggor för Sponsored. Hon har ju fått oförtjänt mycket skit för att hon gör “för många” sponsrade videor. Tittarna vill liksom regelbundna videouppladdningar, proffskvalitet och djuplodande recensioner helt gratis. Men gud nåde om någon stackars YouTuber skulle vilja tjäna lite pengar på det som de arbetar med på heltid.

Anastasia Beverly Hills x Jackie Aina palette eye makeup

Jag har också på mig de magnetiska lösögonfransar från Ardell jag fick testa på Daisy Beauty Expo. nu minns jag inte vilken modell hon valde åt mig, men de var alldeles för långa för mig. Här har jag trimmat dem, men tycker fortfarande att de är för stora. Jag valde modellen Demi Whispies att få hem som pressprov, så jag hoppas att de ska passa mig bättre.

Anastasia Beverly Hills x Jackie Aina palette sponsored

Vi avslutar med ett par närbilder så ni kan se skuggorna in action. De otroligt lätta att jobba med. De har superfin pigmentering men är lätta att sudda ut. Jag får lite nedfall, men det är vanligt med välpigmenterade skuggor, och inget jag stör mig nämnvärt på. Det går ju alltid att börja med ögonen och lägga basen sist om man är rädd för att sabba basen. Skuggorna sitter på plats under hela dagen och har i princip samma intensitet som när de applicerades.

Anastasia Beverly Hills x Jackie Aina palette trust issues

Första intrycket

Mitt första intryck av ABH x Jackie Aina är helt klart positivt. Och då hade jag höga förväntningar, ska jag tillägga. Den säljs endast i begränsad upplaga och är slut online, men finns fortfarande att köpa i vissa Kicks-butiker för 565 kr. Ingen billig prislapp, direkt, men du får åtminstone kvalitet för pengarna.

Author Profile

Therese
Therese
Utbildad makeupartist med ett hjärta som klappar hårt för smink i alla dess former.

Utbildad makeupartist med ett hjärta som klappar hårt för smink i alla dess former.