Makeup,  Skönhet,  Therese

Jättelila sminkning med pigment från Larina Makeup

Efter den supernaturliga sminkningen från i går tänkte jag bryta av med en nästan onödigt färgstark look. Här har jag kört extra allt på ögonen (till och med lösfransar, håhå!), och hållit det mer avskalat på huden och läpparna.

Larina Makeup Sinner

Den lila skuggan är ett löst pigment från Larina Makeup i nyansen Sinner. Det är troligt snyggt och lättarbetat. Vanligtvis gillar jag inte lösa pigment, eftersom jag tycker de är lite för meckiga att hålla på med, men jag kan göra ett undantag för dessa. Jag har fyra nyanser av lösa pigment från Larina Makeup, och jag har skrivit mer om dem här.

Larina Makeup Sinner

Jag applicerade Sinner ovanpå en mörk bas för att få färgen lite mer mättad. Som övergångsskuggor använde jag några olika rosa nyanser. Det rosa plockade jag sedan upp på läpparna. Här har jag använt Pillow Talk från Charlotte Tilbury.

Larina Makeup Sinner

I nedre vattenlinjen använde jag Cool Mood från Linda Hallberg Cosmetics. Så här i efterhand kände jag att jag hade kunnat klara mig utan den. Inte för att den inte är snygg (jag älskar den!), utan snarare för att jag kände att det blev lite onödigt färgglatt. Men vad sjutton, ska det va så ska det va.

Larina Makeup Sinner

Lösfransarna är från Depend, och jag är lite frustrerad eftersom jag inte minns vilken modell det är på lösfransarna, för de är väldigt fina. Kolla bara på bilden ovan! De flesta lösfransar tynger ned mina redan ganska tunga ögonlock. De här är däremot precis lagom långa och tar inte över hela sminkningen. Nåväl. De ligger garanterat i någon låda här hemma, så jag ska försöka hitta dem.

Author Profile

Therese
Therese
Utbildad makeupartist med ett hjärta som klappar hårt för smink i alla dess former.

Utbildad makeupartist med ett hjärta som klappar hårt för smink i alla dess former.