Makeup,  Skönhet,  Therese

Metallisk sotning med Volcano Goddess

Om ni undrar varför de blev tyst här (igen) så är det för att jag har haft fullt upp med förberedelserna inför en kombinerad jobb- och semesterresa till Australien. Och med att ta mig över till andra sidan jorden och sedan komma in i något slags normal dygnsrytm. Jag kommer som sagt att jobba litegrann, men vara ledig en hel del också. Om jag kommer att blogga särskilt mycket under de kommande två veckorna är tveksamt. Men jag tänkte i alla fall kika in och lägga upp en metallisk sotning som jag gjorde innan jag åkte.

Jag älskar wet look-effekten som den metalliska gråsvarta skuggan Hematite från Becca ger. Den finns i paletten Vocano Goddess, som tyvärr inte finns att köpa längre. Däremot har Milani Cosmetics en palett som påminner mycket om Volcano Goddess. Jag har inte testat just den paletten, men har en annan av paletterna ur deras Gilded-serie, och gillar den väldigt mycket.

En metallisk sotning är faktiskt en av mina go to-sminkningar när jag vill göra något lite mer intensivt och dramatiskt. Matta sotningar är supersnygga, men mycket mer tidskrävande och svårare att få till. Så det gör jag bara om jag verkligen har tid och energi till det.

Förresten hade jag såklart tänkt kolla in skönhetsutbudet när jag ändå är i Sydney. Om ni har några tips på vad jag måste kolla in får ni gärna hojta till. Ett besök på Mecca står såklart redan på listan, men i övrigt har jag inte gjort särskilt mycket research, utan tänkte gå ut och utforska helt förutsättningslöst. Kommer troligtvis inte att handla en massa, med tanke på allt jag redan har där hemma. Men det är alltid roligt att fönstershoppa om inte annat.

Author Profile

Therese
Therese
Utbildad makeupartist med ett hjärta som klappar hårt för smink i alla dess former.

Utbildad makeupartist med ett hjärta som klappar hårt för smink i alla dess former.