Makeup,  Skönhet,  Therese

Rosa sminkning med ABH x Jackie Aina

Jag har testkört ABH x Jackie Aina-paletten lite till. Den här gången har jag gjort en rosa sminkning med de matta ögonskuggorna Pinker, Supreme och roséguldfärgade skimmerskuggan Zamn. Som vanligt med ABH:s ögonskuggor är formulan välpigmenterad och lättjobbad.

Jackie Aina x Anastasia Beverly Hills

När jag kör rosa sminkning på ögonen brukar jag ofta köra något mer neutralt på läpparna. Nästan per automatik, för det är så man ofta gör. Men det är ju tråkigt, så den här gången bestämde jag att “rosa sminkning” även skulle inbegripa läpparna. På läpparna har jag min nya favoritläppenna från Palina, en vackert rödrosa nyans som heter Sanna.

Jackie Aina x Anastasia Beverly Hills

Jag gillar verkligen effekten av det guldfärgade skimret på den rosa basen, och de rosa läpparna som nästan exakt matchar ögonskuggan.

ABH x Jacie Aina Pinker

Och hör och häpna, min ögonbryn har slagit sig lös igen och tar ut sin egen riktning i livet. Brow power osv.

ABH x Jackie Aina Zamn

Mascaran är för övrigt Unlimited Mascara från L’Oréal, som blivit en riktig favorit här på sistone. Jag har de senaste åren haft problem med att mascara inte sitter så bra på mina fransar, eftersom jag har veckade och lite oljiga ögonlock. Och det är få saker som jag gillar mindre än vattenfast mascara. Den här är inte vattenfast och är rimligt lätt att tvätta bort, men sitter bättre än de flesta andra mascaror jag har testat. Dessutom ger den en fin volym och lite så där ihopkladdade fransar som jag gillar. Är du ute efter perfekt separerade fransar kan du leta vidare, men om du som jag tillar dina fransar feta och lite messy så finns det en chans att du kommer att gilla den här.

Author Profile

Therese
Therese
Utbildad makeupartist med ett hjärta som klappar hårt för smink i alla dess former.

Utbildad makeupartist med ett hjärta som klappar hårt för smink i alla dess former.