Makeup,  Skönhet,  Therese

Smaragdgrön sminkning med Enchanted Mysteries

Dagens sminkning är en grön sminkning med paletten Enchanted Mysteries från Linda Hallberg Cosmetics. Jag gjorde den här före jul och tänkte lägga upp som inspiration till julfirandet, men mer tvingande julförberedelser kom emellan. Men julen är inte över ännu, och det är ju heller inte så att man bara kan ha grönt till jul.

Sminkning med Enchanted Mysteries

Så blev det äntligen dags att göra en sminkning med Enchanted Mysteries. Som ni ser är det gröna Lakuna som står i fokus här. De lila skiftningarna i Lakuna kommer inte fram så bra på bilderna. De syns lite bättre i verkliga livet, men för att de ska komma till sin fulla rätt bör skuggan nog läggas ovanpå en mörk bas, typ en mörkt grå eller svart ögonpenna.

Linda Hallberg Enchanted Mysteries sminkning

Lakuna är hur som helst otroligt fin och har en fantastisk lyster. Jag har använt mörkgrå Void i yttre ögonvrån och skuggat uppåt och utåt för lite mer djup.

Sminkning med Enchanted Mysteries, närbild

Längst in på ögonlocket har jag använt guldfärgade Ara, och precis i ögonvrån och en bit längs nedre franslinjen har jag duttat lite av Serein. Serein kommer inte riktigt till sin rätt på bilderna heller. Den har ett superfint, skirt skimmer. Jag tror den skulle vara jättefin som en “topper” på lite mörkare skuggor.

Linda Hallberg Enchanted Mysteries sminkning, närbild

Jag gillar samtliga skuggor i paletten, men på olika sätt. Lakuna är den nyans som blicken dras till och som får det att kittla i fingrarna. Ara är den nyans som passar bäst med mina egna färger och som jag tror att jag kommer att få mest användning av till vardags. Void tror jag att det går göra riktigt coola sminkningar med. Särskilt taggad är jag på att göra någon skimrig sotning, eller en lite ostädad, glammig grungelook. Serein tror jag som sagt kommer att funka fint som topper och highlighter. Eller bara svept över hela ögonlocket för en subtil effekt de dagar man har ont om tid.

Jag kan bara konstatera att Linda Hallberg Cosmetics har gjort det igen. Jag är fullt medveten om att det inte är några billiga produkter precis. Men kvaliteten är precis vad jag förväntade mig. Skuggorna är lätta att applicera och att sudda. De sitter på plats och lämnar inte skimmerpartiklar över hela ansiktet.

Enchanted Mysteries kostar 549 kr och finns att köpa på Kicks (ej reklamlänk).

Author Profile

Therese
Therese
Utbildad makeupartist med ett hjärta som klappar hårt för smink i alla dess former.

Utbildad makeupartist med ett hjärta som klappar hårt för smink i alla dess former.