Makeup,  Skönhet,  Therese

So Jaded – ögonskuggspalett i ädelstensfärger

Kathleen Lights har tillsammans med Colourpop tagit fram paletten So Jaded, en ögonskuggspalett som inspirerats av ädelstenar. Den innehåller 30 ögonskuggor med matt, skimrig och glittrig finish. Färgskalan är superfin och har många nyanser som är unika för min samling.

Colourpop x Kathleen Lights So Jaded Palette

Jag brukar inte vara så lockad av samarbeten mellan influencers och diverse märken. Det är inte så att jag har något principiellt emot det, utan mer för att jag inte sett något som känts så pass speciellt att det varit värt att köpa. Och jag vill inte köpa något bara för att en viss person har tagit fram den. Men när jag såg den här paletten fick jag ett köpsug som jag inte känt på länge.

Colourpop x Kathleen Lights So Jaded eyeshadow palette

Det här är en av de roligare färgkombinationerna jag sett i en palett på länge. Fördelningen mellan matta och skimriga/glittriga skuggor är ganska jämn. Även om det är många starka färger i den här paletten går det även att få till mer neutrala sminkningar med den. Pigmenteringen är otroligt fin, och både de matta och de skimriga skuggorna är lätt att få jämna och lätta att sudda. So Jaded har faktiskt blivit en av mina mest använda paletter i höst, och varje gång jag tittar på den får jag en massa idéer om hur jag vill sminka mig. Colourpop finns inte i Sverige, men de skeppar hit, om du är beredd att betala frakt- och tullkostnaderna. So Jaded kostar 39 dollar. Här kan ni seen sminkning som jag har gjort med paletten. Fler kommer inom kort.

Author Profile

Therese
Therese
Utbildad makeupartist med ett hjärta som klappar hårt för smink i alla dess former.

Utbildad makeupartist med ett hjärta som klappar hårt för smink i alla dess former.