Makeup,  Skönhet,  Therese

Supersnabb vardagssminkning

Hej alla fina! Det blev tyst här igen efter mitt tillfälliga uppvaknande i somras. Om jag ska vara helt ärlig har jag varit rätt så ointresserad av skönhet på sista tiden. Jag har haft en hel del sminkningar på datorn som jag tänkt lägga upp här, men det har liksom aldrig blivit av. Det är väldigt skönt att inte känna någon press att blogga när inspirationen tryter. Då blir det desto roligare när den kommer tillbaka.

Jag tänkte att jag åtminstone skulle börja med att gå igenom alla obloggade sminkningar i kameran och datorn och se om det finns något som jag tycker är värt att lägga upp. Som den här superenkla vardagssminkningen till exempel. Den gjordes någon gång tidigt i våras, så jag har inte den blekaste aning vilka produkter jag använt. Men jag gillar konceptet. Enkla, skimriga ögon och en lite mörkare men fortfarande ganska mjuk läpp.

Jag ska som sagt dyka ner i arkivet och se om det finns några sminkningar där som jag kan lägga upp. Och så kommer jag nog att börja sminka mig så smått till vardags igen också. Det var skönt med en paus, men nu har det börjat klia i fingrarna igen. Jag har också beställt några produkter från ett för mig nytt märke som jag är mycket nyfiken på, så jag kommer att uppdatera er om det också vad det lider.

Author Profile

Therese
Therese
Utbildad makeupartist med ett hjärta som klappar hårt för smink i alla dess former.

Utbildad makeupartist med ett hjärta som klappar hårt för smink i alla dess former.